Život

Trajat će do 8. siječnja

Programi u raznim lokacijma: Kino Valli, Park grada Graza, Danteov trg, Portatara i kod fontane u Ciscuttijevoj * Uz puno glazbe bit će tu i poštanski ured Djeda Mraza


 
1 min
Istra24
Foto: D. Bartolić / Pula Film Festival

Programi u raznim lokacijma: Kino Valli, Park grada Graza, Danteov trg, Portatara i kod fontane u Ciscuttijevoj * Uz puno glazbe bit će tu i poštanski ured Djeda Mraza

Sutra započinje Advent u Puli – L'avvento a Pola, najduža godišnja pulska manifestacija.

U jutarnjem terminu, u 11 sati u Kinu Valli, održat će se tradicionalni projekt poznatog pulskog akademskog glazbenika, skladatelja i kantautora Bruna Krajcara „Moje pjesme, moj film",  koji će ove godine predstaviti svoje najnovije uratke u godini u kojoj obilježava tri vrijedne obljetnice; 50. godina života, 40 godina od prve pjesme i 30 godina od prvog nosača zvuka.

U popodnevnim satima u Parku grada Graza otvara se Poštanski ured Djeda Mraza, gdje će u 17:30 najmlađe i sve željne zabave nasmijati Marekove Cirkusarije, odnosno majstor improvizacije koji gledatelje uvodi u čaroban svijet smijeha i mašte, igre i spontanosti i cirkuskih vještina.

Glazbeni program na Portarati porinut će splitski Kuzma & Shaka Zulu, dok će Danteov trg zagrijati DJ Alex. Uz Line up Alen Sforzina, Sandro Stehlik, Glocke, Sish Mish i Martii i Zerostrasse se pridružuju otvorenju Adventa koji traje do 8. siječnja.

Prva adventska svijeća upalit će se kod fontane u Ciscuttijevoj ulici u nedjelju, 27. studenog u 16 sati. U organizaciji Slovenskog kulturnog društva Istra iz Pule, prvu adventsku svijeću popratit će pjevački zbor Encijan.


Nastavite čitati

Pula
 

Srijeda u znaku žena (a u jutro i djece)

Pored jedne od najznačajnijih imena ovogodišnjeg izdanja, Kapke Kassabove, svoje će knjige predstaviti i talijanska književnica Marta Barone te avangardna pjesnikinja i kultna performerica Katalin Ladik. Pulsku publiku za kraj večeri očekuje performans talijanskog kolektiva Tre allegri ragazzi morti * Nataša Ozmec i Vlasta Prohaska u programu Librić na Sajmu te najmlađoj publici održati radionicu „Kako je divan svijet oko nas“.

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.