Život

U subotu u sportskoj dvorani

U Krnici 5. Smotra maslinovog ulja i vina Općine Marčana

Smotra nastavlja njegovanje edukativne komponente. Posjetitelji će na besplatnim radionicama moći naučiti kako pročitati vino, prepoznati kvalitetno maslinovo ulje i kreativno se izraziti izradom vijenca od maslinovih grančica


 
1 min
Istra24
Screenshot

Smotra nastavlja njegovanje edukativne komponente. Posjetitelji će na besplatnim radionicama moći naučiti kako pročitati vino, prepoznati kvalitetno maslinovo ulje i kreativno se izraziti izradom vijenca od maslinovih grančica

Turistička zajednica Općine Marčana organizator je 5. Smotre maslinovog ulja i vina Općine Marčana koja će se održati u  subotu, u 17 sati u Sportskoj dvorani u Krnici.

Manifestacija petu godinu za redom okuplja i predstavlja izlagače obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava s područja općine Marčana, i to ne samo one koji se već duže vrijeme profesionalno bave vinarstvom i maslinarstvom te proizvode veće količine, već i one manje, „rekreativne" proizvođače vina i ekstra djevičanskog maslinovog ulja. Posljednjih se godina na našem području etabliralo sve više proizvođača koji se ističu izvrsnom kvalitetom proizvoda. Smotra je namijenjena njihovoj promociji, prodaji proizvoda i poticanju daljnjeg razvoja.

Smotra nastavlja njegovanje edukativne komponente. Posjetitelji će na besplatnim radionicama moći naučiti kako pročitati vino, prepoznati kvalitetno maslinovo ulje i kreativno se izraziti izradom vijenca od maslinovih grančica. Za sudjelovanje na radionicama obavezna je prijava mailom na info@tzmarcana.com ili telefonom na 052 823 696 do 11. travnja.

Vesele melodije i stihovi Bruno Krajcar Banda, tradicionalno inspirirani vinskom tematikom i istarskom tradicijom pobrinuti će se za zabavni dio programa.


Nastavite čitati

Istra
 

Turistička sezona? Radost za neke, tuga za podstanare

Vijesti o pulskom festivalu, reportaža o redu na 40 stupnjeva i priča, mit o otoku Cissi (istarskoj Atlantidi), požar u Bala i priča o Europsko-kulturnom-sportskom centru koji romska zajednica gradi u u mjestašcu Želiski pored Barbana obilježile su ovu subotu * Sutra pišemo o problemima podstanarstva u turističkoj Puli i simpatičnoj inicijativi istarskog vrtlara kojoj je cilj ukazati na važnost samoniklog bilja

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.