Život

JELO JE BRENDIRANO

U petak se u Kašteliru jede Broštulani gramper s orihima

Prisutni će imati priliku prisustvovati live cooking radionici i vidjeti kako profesionalni chef Robert Perić spravlja specijalitet od krumpira


 
1 min
Istra24
foto: Sebastijan Skoko / TZ Kaštelir

Prisutni će imati priliku prisustvovati live cooking radionici i vidjeti kako profesionalni chef Robert Perić spravlja specijalitet od krumpira

U u petak 16. kolovoza, u sklopu Friday tastinga ispred prodavaonice lokalnih proizvoda Butiga u Kašteliru održat će se predstavljanje jela Prilozi od grampera – Broštulani gramper s orihima.

Gramper je riječ koja se u Kašteliru koristi za krumpir.

Prisutni će imati priliku prisustvovati live cooking radionici i vidjeti kako profesionalni chef Robert Perić spravlja Broštulani gramper s orihima, jelo koje je nedavno brendirano.

Uz live cooking radionicu ide i prigodna zakuska popraćena glazbenim programom, a događaj počinje u 19:00 sati.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.