Život

IZVJEŠĆE HRVATSKOG AUTOKLUBA

Zatvoren je izlazni krak čvora Učka iz smjera Rupe u smjeru Opatije i Pule

Zbog radova na autocesti A7 Rupa-Rijeka zatvoren je izlazni krak čvora Učka iz smjera Rupe u smjeru Opatije i Pule, a vozi se obilazno - čvor Jurdani (A7)-DC8- kružno raskrižje Matulji-Opatija/Pula


 
2 min
HINA
L. S.

Zbog radova na autocesti A7 Rupa-Rijeka zatvoren je izlazni krak čvora Učka iz smjera Rupe u smjeru Opatije i Pule, a vozi se obilazno - čvor Jurdani (A7)-DC8- kružno raskrižje Matulji-Opatija/Pula

Srna je uočena na autocesti A1 između čvora Bosiljevo i odmorišta Vukova Gorica, a vozilo je u kvaru na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvorova Orehovica i Čavle u smjeru Zagreba, vozi se po dva prometna traka uz ograničenje brzine 60 kilometara na sat.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a povremeno se vozi usporeno na dionicama gdje su u tijeku radovi pa vozače iz HAK-a upozoravaju vozače da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na autocesti A4 Goričan-Zagreb na čvoru Varaždin zatvoreni su izlazni krak iz smjera Zagreba u smjeru Varaždina i ulazni krak iz smjera Varaždina u smjeru Goričana.

Zbog radova na autocesti A7 Rupa-Rijeka zatvoren je izlazni krak čvora Učka iz smjera Rupe u smjeru Opatije i Pule, a vozi se obilazno - čvor Jurdani (A7)-DC8- kružno raskrižje Matulji-Opatija/Pula.

Do 16. listopada od 8 do 14 sati, zbog radova, obustavljen je promet na državnoj cesti DC55 između Vinkovaca i Županje, a vozila se kroz zonu radova propuštaju zadnjih 20 minuta u svakom satu.

Večeras počinju radovi i od 22 sata do 5 sati ujutro  zbog radova bit će zatvorena autocesta A2 Zagreb-Macelj između čvorova Krapina i Trakošćan u oba smjera, kao i tunel Sveti Ilija na državnoj cesti Baška Voda-Zagvozd (DC76).

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Na graničnim prijelazima sa Srbijom teretna vozila na ulaz čekaju dva sata.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.