Život

Kolnici su vlažni i skliski u većem dijelu zemlje

Zbog olujnog vjetra zatvorena autocesta A1 između Sv. Roka i Maslenice

Ponegdje u unutrašnjosti ima i magle. U priobalju puše olujni vjetar. Vozačima  se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila


 
1 min
HINA

Ponegdje u unutrašnjosti ima i magle. U priobalju puše olujni vjetar. Vozačima  se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila

Zbog olujnog vjetra za sve skupine vozila zatvorena je autocesta A1 između čvorova Sveti Rok i Maslenica, dok je dionica između čvorova Maslenica i Posedarje otvorena samo za osobna vozila, izvijestio je danas Hrvatski auto-klub.

Obilazak je državnim cestama DC50 i DC27 preko Gračaca, Obrovca i Karina, a samo za osobna vozila i državnom cestom DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.

Samo za osobna vozila otvorena je državna cesta DC54 Maslenica-Zaton Obrovački.
Na Jadranskoj magistrali (DC8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupina), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana i za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Kolnici su mokri ili vlažni i skliski u većem dijelu zemlje. Ponegdje u unutrašnjosti ima i magle. U priobalju puše olujni vjetar. Vozačima iz HAK-a savjetuju da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila.

Na graničnom prijelazu Bregana/Obrežje teretna vozila na izlaz čekaju do pola sata.

U prekidu su trajektna linija Sumartin-Makarska te katamaranske linije Vis-Hvar-Split i Ubli-Korčula-Dubrovnik.


Nastavite čitati

Sud odlučio da je štrajk pravosudnih djelatnika zakonit

Sud je obrazložio da štrajk kojeg Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika (SDLSN) organizira radi povećanja plaća državnih službenika i namještenika u tijelima sudbene vlasti i državnom odvjetništvu predstavlja štrajk koji je organiziran radi zaštite i promicanja gospodarskih i socijalnih interesa državnih službenika i namještenika te da ima dopušteni cilj i svrhu

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.