Baštardini i Pravi

za obnovu mobilnih kućica stradalih u požaru

DANAS OD 10 DO 14 SATI Humanitarni buvljak za Udrugu Snoopy

Vrijeme je lijepo, odite do skloništa, kupite nešto i podržite šapice, a možda se u koju njuškicu i zaljubite


 
1 min
Borka Petrović

Vrijeme je lijepo, odite do skloništa, kupite nešto i podržite šapice, a možda se u koju njuškicu i zaljubite

Još se danas se od 10 do 14 sati, u organizaciji Skloništa za životinje Snoppy, održava humanitarni buvljak.

Mjesto održavanja je tvrđava Pomer, gdje je i smješteno sklonište, a kako kažu iz Snoopyja - "za svaku macu i za svakog psa će se ponešto naći, u ovim zimskim danima što su kraći".

Podsjetimo, nedavno je u skloništu izbio požar koji je uništio mobilne kućice pa i ovim putem skupljaju za novu. Srećom u požaru nije bilo stradalih.

Vrijeme je lijepo, odite do skloništa, kupite nešto i podržite šapice, a možda se u koju njuškicu i zaljubite.


Nastavite čitati

Pula
 

PULA Domaće jedriličarke Una Krivić, Nika Fornažar i Iva Rokvić najbolje u klasama

U najbrojnijoj klasi Optimist (144 takmičara), pobijedio je Cristian Casetllan iz Triestina sport del Mare. U klasi ILCA 4 nastupila su 22 jedriličara i jedriličarke, najbolji je bio Jeremias Patikryl iz Češke, a među djevojkama je najbolja bila Nika Fornažar iz porečkog Horizonta. U klasi ILCA 6 u kojoj je nastupilo je 12 takmičara, najbolje se snašla Iva Rokvić iz JK Uljanik, na drugom mjestu je završio Luka Pahljina (Uljanik), dok je 3. bila Manola Miletić iz Kvarnera

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.