Crna kronika

vozio alkoholiziran

Pazinska policija zbog prometnih prekršaja prijavila 23-godišnjeg Puljanina

Obavljenom kontrolom utvrđeno je da 23-godišnji vozač upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 1.23 promila


 
1 min
Borka Petrović

Obavljenom kontrolom utvrđeno je da 23-godišnji vozač upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 1.23 promila

Policijski službenici su 7. veljače oko 22.35 sati na državnoj cesti 48, kod čvora Rogovići, zaustavili teretni automobil Ford, pulskih registracijskih oznaka koji se prethodno oglušio na izdanu naredbu o zaustavljanju. 

Obavljenom kontrolom utvrđeno je da 23-godišnji vozač upravlja vozilom pod utjecajem alkohola od 1.23 promila.

Zbog vjerojatnosti da će nastaviti s činjenjem prekršaja, vozač je smješten u posebne prostorije policijske postaje do prestanka djelovanja opojnog sredstva. Protiv njega se pokreće prekršajni postupak zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.


Ilustracija/Pixabay

Nastavite čitati

Istra
 

SVETA NEDELJA DOBILA SVOJU MONOGRAFIJU: Knjiga kao duhovni hodnik koji vodi kroz emocionalne i kulturne aspekte identiteta

Pružajući dubok uvid u povijesne korijene, događaje i ličnosti koje su oblikovale ovo jedinstveno područje, monografija “Između stoljeća i srca – Općina Sveta Nedelja u ogledalu povijesti” predstavlja temeljnu riznicu informacija o općini * Tekstovi kojima se predstavljaju razna mjesta su zanimljivi, kvalitetni, a neki su nastali od intervjua sa svjedocima određenih događaja te iz novih arhivskih istraživanja

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.