Komunal

na atraktivnim lokacijama

Država iznajmljuje poslovne prostore - dva se nalaze u Puli, a jedan u Umagu

Ponude se dostavljaju poštom na adresu: Državne nekretnine d.o.o., Planinska 1, Zagreb ili osobno u pisarnicu društva, a javno otvaranje ponuda održat će se 8. travnja 2022. u 13,30 sati u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine


 
1 min
Borka Petrović HINA
Poslovni prostor na pulskoj rivi

Ponude se dostavljaju poštom na adresu: Državne nekretnine d.o.o., Planinska 1, Zagreb ili osobno u pisarnicu društva, a javno otvaranje ponuda održat će se 8. travnja 2022. u 13,30 sati u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine

Tvrtka Državne nekretnine u srijedu je objavila prvi ovogodišnji natječaj za zakup prostora u državnom vlasništvu, a u zakup se nudi 29 nekretnina od čega 20 u kopnenom dijelu zemlje i devet na obali, od Umaga do Dubrovnika.Neki se od poslovnih prostora nalaze i u Puli.

Pula, na adresi Riva 14 / SV. Ivana 3

  • površina 61,51 kvadrata
  • početna mjesečna neto zakupnina:7.381,20 kuna
  • jamčevina:22.143,60 kuna

Pula, na adesi Karlovačka 19

  • površina:81,24P
  • početna mjesečna neto zakupnina:2.437,20 kuna
  • jamčevina: 7.311,60

Umag, na adresi Tribje 27

  • površina (m2):95,36
  • početna mjesečna neto zakupnina:5.721,60 kuna
  • jamčevina:17.164,80 kuna

Rok za predaju ponuda je 8. travnja, do 12 sati, navodi se u priopćenju.

Ponude se dostavljaju poštom na adresu: Državne nekretnine d.o.o., Planinska 1, Zagreb ili osobno u pisarnicu društva, a javno otvaranje ponuda održat će se 8. travnja 2022. u 13,30 sati u Ministarstvu prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, najavljuje se u priopćenju.

Državne nekretnine su u 2021. godini putem javnih natječaja za zakup tržištu ponudile oko 130 prostora na atraktivnim lokacijama u 20-ak gradova, a uspješnost natječaja iznad 70 posto i 70 milijuna kuna vrijednosti sklopljenih ugovora u prošloj godini potvrdili su komercijalni i zakupni potencijal poslovnih prostora u vlasništvu Republike Hrvatske.

Ostale informacije o prostirima dostupne su na poveznici.


FOTO: Državne nekretnine

Nastavite čitati

Pula
 

Kreće uređenje šumice na Sisplacu

Šumarija Pula će, u okviru programa, izvršiti šumarske radove - sanitarnu sječu po doznaci, odnosno uklanjanje suhih i oštećenih (opasnih) stabala. Također, izvršit će i hortikulturni radovi – čišćenje borove šume od suvišnog grmlja, formiranje krošnjice na mladim stablima, uklanjanje suhih grana do tri metra visine, s usitnjavanjem biomase

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.