republika - dugi
Komunal

RADOVI BI TREBALI ZAVRŠITI DO SEDMOG TRAVNJA

(FOTO) U tijeku je rekonstrukcija prometnice ispred Osnovne škole Tone Peruško u Puli

Započela je rekonstrukcija prometnice na kojoj je već skinut stari sloj asfalta * Radnici na terenu poručuju da uskoro slijedi asfaltiranje i izgradnja rampi za osobe slabije pokretljivosti


 
1 min
Dean Mladenović ⒸFOTO: Dean Mladenović

Započela je rekonstrukcija prometnice na kojoj je već skinut stari sloj asfalta * Radnici na terenu poručuju da uskoro slijedi asfaltiranje i izgradnja rampi za osobe slabije pokretljivosti

Na dijelu Ulice Poljana Svetog Martina ispred Osnovne škole Tone Peruško pulska tvrtka Ceste d.o.o. započela je s rekonstrukcijom prometnice na kojoj je već skinut stari sloj asfalta.

Radnici na terenu nam kažu da uskoro slijedi asfaltiranje i izgradnja rampi za osobe slabije pokretljivosti.

Kako je najavljivano radovi bi trebali biti završeni do 7. travnja, kada prestaje privremena regulacija prometa na zaobilaznim pravcima.


Nastavite čitati

Pula
 

(VIDEO) Pulska umirovljenica: "Rekla sam dosta! Nema pravo pucati na mene, sve sam snimila. Pod cijenu života branit ću pravo da sjednem na zidić i pomazim Vegu"

Najprije je vikao na mene, da mu skupljam štakore, da nemam što tu sjediti. Onda je po cijeloj dužini zida pobacao zemlju kako ne bih mogla sjediti, zatim me počeo tjerati prskajući me vodom. To sam prijavila policiji, no nakon toga napadi su bili sve žešći, ispričala nam je Puljanka * Policijski službenici u 2023. i 2024. godini u tri su navrata postupali po dojavama u Nazorovoj ulici poradi nesuglasica između građana koje su nastale u svezi hranjenja mačaka

Pula
 

Rozalija Javoran, dobitnica Grba Grada Pule: "Bilo je otpora pojedinaca, no gotovo svi zahtjevi roditelja djece s teškoćama su usvojeni"

Nije bilo lako, održala sam brojne prezentacije rada, sastanke na kojima su bili predstavnici Grada Pule, Istarske županije, Istarskih domova zdravlja, Centra za socijalnu skrb, Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda, Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju Martin Horvat iz Rovinja. Iako je bilo otpora nitko nije mogao ostati imun na činjenice, na brojne probleme koje s kojima se susreću roditelji djece s teškoćama, na njihove vapaje i u roku od godinu dana većina je zahtjeva, koje smo u radu zajednički postavili kao ciljeve, doista i riješena, veli Javoran

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.