Komunal

RASPISAN JAVNI POZIV

Grad Labin sufinancira uklanjanje azbestnog krovnog pokrova

Financijska sredstva za realizaciju navedenog Javnog poziva osigurana su u proračunu Upravnog odjela za gospodarstvo i EU projekte - Programu Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u iznosu od 50.000 kuna


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini

Financijska sredstva za realizaciju navedenog Javnog poziva osigurana su u proračunu Upravnog odjela za gospodarstvo i EU projekte - Programu Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u iznosu od 50.000 kuna

Gradonačelnik Grada Labina, Valter Glavičić, raspisao je Javni poziv za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava za sufinanciranje troškova uklanjanja i zbrinjavanja azbestnog krovnog pokrova na području grada Labina u 2022. godini.

Financijska sredstva za realizaciju navedenog Javnog poziva osigurana su u proračunu Upravnog odjela za gospodarstvo i EU projekte - Programu Poticanje korištenja obnovljivih izvora energije u iznosu od 50.000 kuna.

Rok za podnošenje zahtjeva je do iskorištenja sredstava odnosno do 01. prosinca 2022. godine.
Ostale informacije mogu se zatražiti telefonom na broj: 052/ 866 817, E-poštom na: alek.dragojevic@labin.hr te u Upravnom odjelu za gospodarstvo i EU projekte.

Zahtjev za dodjelu jednokratne potpore s potrebnom dokumentacijom podnosi se na adresu: Grad Labin, Upravni odjel za gospodarstvo i EU projekte, Titov trg 11, 52 220 Labin - osobnom predajom u pisarnicu Grada Labina na istoj adresi ili dostavom elektronskim putem na adresu: alek.dragojevic@labin.hr pod nazivom „Javni poziv za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava za sufinanciranje troškova uklanjanja i zbrinjavanja azbestnog krovnog pokrova na području grada Labina u 2022. godini".


Nastavite čitati

Istra
 

(FOTO I VIDEO) BICIKLOM DO VISINE MT. EVERESTA Odvezavši se 33 puta na Skitaču, Mario Pustijanac svladao ukupni uspon od 8.848 metra

"Everesting" je namijenjen trkačima i biciklistima i smatra se jednim od najtežih izazova u ovim sportovima. Uspon je moguće ostvariti na bilo kojem terenu, brdu ili planini, a osnovni je uvjet da se do cilja stigne bez pauza za spavanje * Cijeli je podvig, započet nešto prije 6 sati ujutro, trajao 15.5 sati, od čega je same vožnje bilo oko 13.5 sati ili, kako kaže Pustijanac "cijela jedna vječnost"

Istra
 

GROŽNJAN: Započela dvodnevna konferencija o komunikacijama u zdravstvu

Direktor Udruge poslodavaca u zdravstvu Dražen Jurković naglasio je kako prema iskustvima nekih susjednih država, liste čekanja, kao najaktualnije pitanje u zdravstvu, nastaju kao rezultat pada produktivnosti rada, a ne toliko zbog pada broja liječnika i razvoja medicinske tehnologije odnosno rasta broja medicinskih usluga

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.