Krasna Zemlja

pošaljite uzorke ulja

17. međunarodna smotra maslinara i uljara ULIKA 2022.

Natjecati se mogu proizvođači koji su proizveli najmanje 50 litara maslinovog ulja s jednim uzorkom. Uz prijavu valja dostaviti dvije boce ulja od 0,25 litara bez etikete


 
1 min
Borka Petrović

Natjecati se mogu proizvođači koji su proizveli najmanje 50 litara maslinovog ulja s jednim uzorkom. Uz prijavu valja dostaviti dvije boce ulja od 0,25 litara bez etikete

Počinju prijave za ovogodišnju međunarodnu smotru maslinara i uljara "Ulika 2022."

Uzorci ulja za manifestaciju "Ulika 2022." mogu se dostaviti osobno u društveni dom u Banjolama, Čimulje 24, od 16. do 18. veljače u vremenu od 17 do 19 sati ili poštom na adresu: Poljoprivredna udruga Ulika, Medulin Centar 223, 52203 Medulin.

Natjecati se mogu proizvođači koji su proizveli najmanje 50 litara maslinovog ulja s jednim uzorkom. Uz prijavu valja dostaviti dvije boce ulja od 0,25 litara bez etikete.

Kotizacija u iznosu od 300 kuna se uplaćuje na račun poljoprivredne udruge Ulika, IBAN:HR0624070001118040957, poziv na broj: OIB proizvođača, ili osobno prilikom dostave uzoraka ulja.

Datum održavanja ovogodišnje manifestacije odredit će se uskoro.


Foto. Općina Medulin

Nastavite čitati

Istra
 

Povratak u antička vremena na valbandonskoj plaži

Za ljubitelje dobre hrane, manifestacija "Rimski Valbandon" nudi jedinstvenu gastro ponudu. Posjetitelji će imati priliku kušati meni star 2000 godina, sastavljen od mesa, ribe, priloga, lubenica i mulsuma – autentičnog rimskog vina s medom. Ovaj kulinarski doživljaj omogućit će vam da se prepustite okusima prošlosti i uživate u delicijama koje su nekoć bile sastavni dio rimskih gozbi

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.