Krasna Zemlja

PO PRVI PUT U PULI

(FOTO) OTVOREN BURGER FESTIVAL U Titovom parku pet kućica s burgerima i jedna sa slasticama

Posjetitelje očekuje niz zanimljivih kombinacija, a u Titov park stižu, osim ekipa iz Zagreba, i morski vukovi iz Zadra Picnic Mingle&Fun. Već dobro poznati Mate Janković, gost je Instituta za burgere. Njihovi burgeri uvijek su na samom vrhu, jer iskusni Mate često kombinira neke, na prvu nespojive okuse, koje svakako vrijedi probati. Chef Mario Mihelj iz restorana El Toro predstavit će svoja tri favorita s dodirom južne Amerike


 
2 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini

Posjetitelje očekuje niz zanimljivih kombinacija, a u Titov park stižu, osim ekipa iz Zagreba, i morski vukovi iz Zadra Picnic Mingle&Fun. Već dobro poznati Mate Janković, gost je Instituta za burgere. Njihovi burgeri uvijek su na samom vrhu, jer iskusni Mate često kombinira neke, na prvu nespojive okuse, koje svakako vrijedi probati. Chef Mario Mihelj iz restorana El Toro predstavit će svoja tri favorita s dodirom južne Amerike

Nakon šest uspješnih zagrebačkih izdanja, Burger festival od jučer je po prvi put u Puli, u Titovom parku, gdje će posjetitelji u sočnim mesnim delicijama moći uživati do 28. kolovoza, i to svakoga dana od 18 do 24 sata.

U Pulu ih dovodi Kreativna agencija 'Kokoš ili jaje', autori već renomiranog Fuliranja i Burger Festivala, koja je do sada surađivala s više od 30 food brendova i koncepata iz Istre.

Sinoć živo u Titovom parku

Pet kućica s burgerima i jedna sa slasticama, uz odabir glazbe lokalnih DJ-a jamstvo su, navode organizatori, dobre zabave s obitelji ili prijateljima, a odlična ponuda koktela, vina, domaćih rakija i piva upotpunit će gastro doživljaj.

Osim raznovrsnih okusa i kombinacija burgera na festivalu sudjeluje i pravi „čarobnjak“ za slastice Robert Hromalić, koji je svoje vještine stekao u Parizu, na svjetski poznatoj kulinarskoj školi Ferrandi.

U ponudi će se, osim tostiranog sladoleda, koji je nedavno oduševio Zagrepčane, naći i craft sladoledni okusi, od kojih je jedan u potpunosti vegetarijanski.

Posjetitelje očekuje niz zanimljivih kombinacija, a u Titov park stižu, osim ekipa iz Zagreba, i morski vukovi iz Zadra Picnic Mingle&Fun. Već dobro poznati Mate Janković, gost je Instituta za burgere. Njihovi burgeri uvijek su na samom vrhu, jer iskusni Mate često kombinira neke, na prvu nespojive okuse, koje svakako vrijedi probati.

Chef Mario Mihelj iz restorana El Toro predstavit će svoja tri favorita s dodirom južne Amerike, a po prvi put festivalu se pridružuje i 4 Burgers s potpuno novim konceptom kojeg će Puljani i njihovi gosti imati prilike kušati - smash burgerima.

Chef's Burgers sjajan je koncept s dodirom tradicionalnih okusa, koje vješto kombinira mladi food entuzijast Ivan Badžek, navode organizatori.

Glazbeni program preuzimaju lokalne jake DJ snage kao što su Jinxie Grooves, Matko Funkovich, Laseech, Dj Kool5, Mr. M, Dj Tricky D i mnogi drugi, a bit će tu za svakoga ponešto, od funka do popa.


Nastavite čitati

Pula
 

Jutarnji list o Punterama: Noćne straže u bastionu antifašizma

Puntere: Obuka za samoobranu je zatvorenog tipa. Andrea Matošević: Zaboravimo romantičnu sliku Pule, zaboravimo romantičnu sliku Istre. Krešimir Krolo: Inicijativa Puntere Pula ne doprinosi smanjivanju tenzija, nego unosi nemir i nepovjerenje kako prema imigrantskim radnicima tako i prema institucijama. Filip Zoričić: Ne prihvaćam sijanje mržnje na drugoga i različitoga poistovjećujući jedan nasilni incident s cijelom etničkom skupinom, ljudima druge boje kože, onima koji dolaze raditi u Pulu

Pula
 

(VIDEO) Poslušajte sjajan ženski saksofonski kvartet Roya koji je sinoć oduševio Puljane

'Roya' na perzijskom jeziku znači san ili vizija * Ovu jedinstvenu skupinu čine četiri izvrsne saksofonistice - Hrvatica Petra Horvat, Poljakinje Weronika Partyka i Betka Bizjak Kotnik te Slovenka Jovana Joka, a sinoć im se pridružio, uz nimalo nebitnu elektronsku podlogu, Neven Radaković * Premijerno su izvele skladbu "Malala" Jeana Denisa Michata u čast Malale Yousafzai, pakistanske aktivistice koja je dobila Nobelovu nagradu u dobi od 17 godina

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.