Kultura

U 21 sati

Strast i emocije flamenca u La Resistance: Večeras nastupaju Nina Ćorić, Mitja Obed i Teo Mandžuka

Cjelodnevni program posvećen flamencu počinje u 14 sati radionicom plesa koju će voditi Mitja Obed


 
1 min
Istra24

Cjelodnevni program posvećen flamencu počinje u 14 sati radionicom plesa koju će voditi Mitja Obed

Nakon 11. Flamenco festivala u Zagrebu, Pula je ovu subotu 20. travnja po prvi put centar flamenca u Hrvatskoj.

Na veliku pozornicu La Resistancea iza Arene dolaze Nina Ćorić, Mitja Obed i Teo Mandžuka koji će publici predstaviti strast, udvaranje, ples i emocije flamenca. Cjelodnevni program posvećen flamencu počinje u 14 sati radionicom plesa koju će voditi Mitja Obed, a navečer s početkom u 21 sat kreće koncert ovog jedinstvenog trojca.

Nina Ćorić, jedna od rijetkih flamenco izvođačica u Hrvatskoj, predstavila nam je što očekuje pulsku publiku. "Pozvala bih sve one koji nikad nisu vidjeli flamenco uživo i one koji to vole da dođu u subotu na naš koncert i radionicu. Bit će sigurno puno emocija. Svaki put je tako, a mi ćemo stvarno dati najbolje od sebe, kao i svih ovih godina da predstavimo flamenco najbolje što možemo.

Vezano uz radionicu Nina Ćorić je rekla: "Vodi ih Mitja Obed, plesni pedagog koji djeluje na području Slovenije i Hrvatske. Tako da za sve one koji žele ući u svijet flamenca, Mitja je tu da ih uputi. Nadam se da će se s vremenom izgraditi plesna scena kako bi se popularizirao flamenco što je više moguće jer su realno danas umjetnici dostupniji za edukacije."


Nastavite čitati

Pula
 

EX MORNARIČKA BOLNICA DOBILA JOŠ JEDNOG STANARA U nekadašnji odjel transfuziologije useljava se pet učionica pulske Škole za odgoj i obrazovanje

Rješenje je ovo koje već dulje prisutan problem sanira, moglo bi se reći, 'u pet do podne', jer se broj učenika Škole za odgoj i obrazovanje iz godine u godinu drastično povećava. Prema podacima s nedavno održanih upisa u školsku godinu 2024./2025., nastavu će u osnovnoškolskim razredima pohađati 106 učenika, dok je učenika srednje škole, uzrasta od 16 do 21 godine, ukupno 29

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.