Kultura

bogat program zadnjeg dana sajma

VEČERAS PREDAVANJE KORADA KORLEVIĆA Velika završnica pulskog sajma knjiga

U 19.00 sati u Crvenom salonu počinje Histrokozmos i veliko finale 29. Sa(n)jam knjige u Istri. U programu "Pristrani" Korado Korlević održat će predavanje "Ples mrtvaca".


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini

U 19.00 sati u Crvenom salonu počinje Histrokozmos i veliko finale 29. Sa(n)jam knjige u Istri. U programu "Pristrani" Korado Korlević održat će predavanje "Ples mrtvaca".

Program u nedjelju, zadnjeg dana 29. Sa(n)jam knjige u Istri u 11.00 sati u Kavani Mozart Doma hrvatskih branitelja otvara Doručak s autorom. Gošća je Leonida Kovač, a voditelj Emir Imamović Pirke.

U 12.15 u Crvenom salonu Histrokozmos koji tematizira Sagu o vinu počinje program pod naslovom „30 godina: od Kalavojne do Vinistre“. Sudjeluju: Veljko Ostojić, Ivica Matošević, Luka Rossi, Edi Maružin, Vlaho Bogišić i Roberta Razzi. Mini koncert održat će Edi East Trance Blues. Vina vinara Vinistre predstavit će sommelieri Sandi Paris i Karin Rupena Perdec.

U 18.00 sati u Crvenom salonu bit će dodijeljena nagrada Doktor Ivo Borovečki i objavljeni finalisti Književne nagrade Fric.

U 18.00 sati u Centralnoj dvorani u Vinoteci Vinistre gostuju sommelieri Sandi Paris i Karin Rupena Perdec.

U 19.00 sati u Crvenom salonu počinje Histrokozmos i veliko finale 29. Sa(n)jam knjige u Istri. U programu Pristrani Korado Korlević održat će predavanje Ples mrtvaca.


Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.