Politika i društvo

MILIJUN KUNA ZA MEDIJE

Grad Pula objavio plan financijskih potpora za medije u ovoj godini

Grad Pula je za potrebe financiranja programskih sadržaja i istraživačkog novinarstva elektroničkih medija u 2022. godini osigurao u Proračunu iznos od milijun kuna. Svrha i cilj dodjele financijskih potpora je objava kvalitetnih programskih sadržaja od interesa za građane Pule


 
2 min
Istra24
Ilustracija: Pixabay

Grad Pula je za potrebe financiranja programskih sadržaja i istraživačkog novinarstva elektroničkih medija u 2022. godini osigurao u Proračunu iznos od milijun kuna. Svrha i cilj dodjele financijskih potpora je objava kvalitetnih programskih sadržaja od interesa za građane Pule

Danas su na službenoj internetskoj stranici Grada Pule objavljeni rezultati javnog poziva za financiranje programskih sadržaja i istraživačkog novinarstva elektroničkih medija u 2022. godini od interesa za Grad Pulu.

Povjerenstvo je zaprimilo 13 prijava nakladnika koji su predložili provođenje ukupno 28 programskih sadržaja.

Po okončanju provedenog postupka, Povjerenstvo je dostavilo gradonačelniku Filipu Zoričiću Izvješće o provedenom postupku otvaranja i ocjene prijava po javnom pozivu s kojim se gradonačelnik u potpunosti složio i s današnjim danom potpisao Odluku.

Grad Pula je za potrebe financiranja programskih sadržaja i istraživačkog novinarstva elektroničkih medija u 2022. godini osigurao u Proračunu iznos od milijun kuna.

Svrha i cilj dodjele financijskih potpora je objava kvalitetnih programskih sadržaja od interesa za građane Pule.

Temeljem objavljenog Javnog poziva, a na prijedlog Povjerenstva, sredstva su dodijeljena na ovaj način i ovim kronološkim redom:

 • Techno media grupa d.o.o. - 142.000,00 kn (portal Istra24.hr)
 • Glas Istre novine d.o.o. - 88.000,00 kn
 • Savez Udruga Rojc - 103.000,00 (Radio Rojc)
 • Plan B j.d.o.o. - 78.000,00 kn (Ipress)
 • Novi list d.d. - 21.000,00 kn
 • Medulinska rivijera - 66.000,00 kn (Medulin FM)
 • Infantinfo d.o.o.  - 103.000,00 kn (Radio Maestral)
 • Express Agencija - 71.000,00 kn (Regional Express)
 • Media FI d.o.o. - 25.000,00 kn (Rovinj FM)
 • Istarska novinska agencija d.o.o. - 61.000,00 kn (Giornal.hr)
 • CIK Dr. BOŽO MILANOVIĆ d.o.o. - 92.000,00 kn (Radio Istra)
 • TV Nova d.o.o. - 150.000,00 kn

Nastavite čitati

Pula
 

PULSKA ŠKOLA ŠIJANA DOBIVA DODATNO KRILO Šest novih učionica konačno će omogućiti rad u jednoj smjeni. Ravnateljica Tomljanović: "Ovome se svi radujemo! "

Moram pohvaliti projektante jer su prekrasno sve uklopili u cjelokupni ambijent i prostor. Lijepo smo surađivali; zanimale su ih naše potrebe, a mi smo tražili njihova stručna rješenja. Jer, na kraju je važno da taj prostor bude održiv, rekla nam je ravnateljica, dodavši i da je posebno sretna što oba vanjska igrališta ostaju u funkciji, a novi će ulaz, namijenjen najmlađima, rasteretiti onaj opasni, bočni iz Vodovodne ulice

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

 • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.