Politika i društvo

Zadovoljio uvjete, mora proći testiranje

JEDINI SE JAVIO NA NATJEČAJ: Med Ekov i Albanežov Edo Krajcar novi direktor pulskog Vodovoda?

Iako se u početku spekuliralo da je velika mogućnost da se na natječaj javi i Roberto Drandić, kako nam je kazao, razmatrao je ovu opciju, ali je od nje ipak odustao. Čudi ga da je na koncu na tom natječaju samo jedan kandidat


 
2 min
Matea Čelebija
Edo Krajcar

Iako se u početku spekuliralo da je velika mogućnost da se na natječaj javi i Roberto Drandić, kako nam je kazao, razmatrao je ovu opciju, ali je od nje ipak odustao. Čudi ga da je na koncu na tom natječaju samo jedan kandidat

Proteklog je mjeseca izašao natječaj za direktora pulskog Vodovoda, a kako doznajemo, zaprimljena je samo jedna prijava i to ona Ede Krajcara, trenutnog direktora medulinskog Albaneža, a i nekadašnjeg direktora Med Eka u Medulinu. Zanimljivo, na natječaj se nije javio ni trenutni direktor Dean Starčić.

Kako smo ranije pisali, s obzirom na to da se pulskom Vodovodu najvjerojatnije uskoro pripaja labinski te uz njega poduzeća Pragrande i Krajcarov Albanež, bilo je i očekivano da će upravo on potražiti novo radno mjesto u pulskom Vodovodu.

Perkov (NO Vodovod): Nakon testiranja, odluka je na Gradu 

Krajcar za sada nije htio ništa komentirati, a kako nam je rekao, oglasit će se kada se bude znao konačan ishod prijava.

- Na natječaj je pristigla samo jedna prijava i to ona Ede Krajcara. Tehnički sve uvjete zadovoljava, a sada je na Gradu da provede testiranja nakon čega će ga Nadzorni odbor ponovno ispitati, kazao nam je Petar Perkov, predsjednik NO Vodovoda Pula.

Prvi put da natječaj nije 'pro forma' i svejedno nema zainteresiranih

Iako se u početku spekuliralo da je velika mogućnost da se na natječaj javi i član Nadzornog odbora pulske Herculanee Roberto Drandić, kako nam je kazao, razmatrao je ovu opciju, ali je od nje ipak odustao.

- Natječaj sam razmatrao, ali su mi se otvorile neke druge opcije kojima sam se u međuvremenu posvetio. I mene čudi da se samo jedna osoba prijavila, a javni natječaj je sam po sebi bio dosta interesantan. S obzirom na to da su dosadašnji natječaji više bili pro forma, na ovaj su se mogli javiti svi koji zadovoljavaju uvjete, kazao nam je Drandić, očito aludirajući na uobičajenu praksu da se direktor izabere, a tek onda raspiše natječaj.

No, kako neslužbeno doznajemo, Drandić cilja na direktorsku poziciju u pulskoj Plinari.


FOTO: Albanež

Nastavite čitati

Pula
 

(VIDEO) DOVRŠAVA SE ZAHTJEVAN PROJEKT Za pet dana otvara se važno raskrižje kod pošte

"Riječ je o strašno zahtjevnom projektu. Iako su ronioci ulazili prije otkopavanja u kanal Pragrande, pravo se stanje vidi tek kad se napravi rupa. Morali smo sanirati nešto jako staro. Taj je kanal izgradila Austro-Ugarska. Pojavljivale su nam se nepredviđene instalacije (telefonske, električne, oborinske, vodovodne) za koje se nije znalo jesu li u funkciji pa se trebalo ispitivati. Za kišnih dana se nije moglo raditi ni vani, ali ni unutra. Jer, znate, kanal je cijelo vrijeme bio u funkciji", kaže direktor pulskog Vodovoda Edo Krajcar pojašnjavajući desetodnevno prekoračenje radova

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.