Politika i društvo

TRAŽE 139 DJELATNIKA

MUP objavio prvi dio natječaja za prijam u državnu službu

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta mogu se podnijeti u roku od osam dana, dakle do 1. prosinca, a iznimka u rokovima je natječaj za prijam u Policijsku upravu istarsku na određeno vrijeme gdje je rok za podnošenje prijava do 30. studenog, priopćeno je iz MUP-a


 
1 min
HINA ⒸFOTO: Manuel Angelini
Policijska uprava istarska

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta mogu se podnijeti u roku od osam dana, dakle do 1. prosinca, a iznimka u rokovima je natječaj za prijam u Policijsku upravu istarsku na određeno vrijeme gdje je rok za podnošenje prijava do 30. studenog, priopćeno je iz MUP-a

Ministarstvo unutarnjih poslova u srijedu je objavilo prvi dio natječaja za prijam u državnu službu na neodređeno i određeno vrijeme, a na koje se ravnopravno s ostalim kandidatima mogu prijaviti i osobe s invaliditetom.

Prijam u službu predviđen je u 19 policijskih uprava i u sjedištu MUP-a u Zagrebu.

Danas objavljenim natječajima traže se kandidati za prvih 127 radnih mjesta od ukupno 139 radnih mjesta koliko je najavljeno - 137 radnih mjesta za državne službenike te dva radna mjesta za policijske službenike.

Od sada raspisanih 127 radnih mjesta, njih 107 je u 19 policijskih uprava diljem Hrvatske, dok je 20 radnih mjesta u sjedištu Ministarstva unutarnjih poslova u Zagrebu. Čak 120 radnih mjesta je na neodređeno vrijeme, dok ih je sedam na određeno, izvijestili su iz MUP-a.

Sve zainteresirane osobe - kandidate i kandidatkinje - pozvali su da se detaljno upoznaju s uvjetima iz natječaja.

Najveći broj radnih mjesta odnosi se na liniju rada upravnih poslova budući da je u proteklom razdoblju povećan opseg posla na područjima rada kao što su prijavništvo i osobne isprave te statusna pitanja stranaca i radne i boravišne dozvole za strance.

Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta mogu se podnijeti u roku od osam dana, dakle do 1. prosinca, a iznimka u rokovima je natječaj za prijam u Policijsku upravu istarsku na određeno vrijeme gdje je rok za podnošenje prijava do 30. studenog, priopćeno je, uz ostalo, iz MUP-a.


Nastavite čitati

Prošao nacrt prijedloga promjene Ustava

Riječ je o promjeni Ustava u dijelu koji se tiče referenduma o promjeni samog Ustava ili organskih zakona i s tim povezane izmjene Ustavnog zakona o Ustavnom sudu koje će uputiti na plenarnu sjednicu Sabora * Mijenaju se i odredbe o izboru ustavnih sudaca

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.