Politika i društvo

pukla ljubav

Plenković: Milanović je pokidao sve veze, mostovi su porušeni

U vezi s pomilovanjem Perkovića i Mustaća, ustvrdio je da Milanović prokušanom metodom optužuje druge. “Udbaš sam ja, moj otac, a ne oni o kojima se radi i za koje pokazuje naklonost da bi to bio spreman napraviti. Ali, očito je reakcija javnosti takva pa da mu sad taj posao nije lagan”, istaknuo je Plenković


 
2 min
HINA
HINA/ Admir BULJUBAŠIĆ/ abu

U vezi s pomilovanjem Perkovića i Mustaća, ustvrdio je da Milanović prokušanom metodom optužuje druge. “Udbaš sam ja, moj otac, a ne oni o kojima se radi i za koje pokazuje naklonost da bi to bio spreman napraviti. Ali, očito je reakcija javnosti takva pa da mu sad taj posao nije lagan”, istaknuo je Plenković

Premijer Andrej Plenković u četvrtak je nakon posljednjih izjava predsjednika Milanovića rekao kako je on prešao sve granice i tako pokidao sve veze te su sada svi mostovi porušeni, a iznio je i ocjenu da Milanović ima nekih ozbiljnih problema.

Istaknuo je kako je to što vlada i ministri neće sudjelovati s njim ni u kakvim aktivnostima logično i ispravno.
"Riječ je o problemima koje ima, to neprestano buđenje iz vlastite relevantnosti, vrijeđanje Vlade, HDZ-a, mene, zapovjednika Tigrova i ministra branitelja. To je prešlo sve granice, pokidao je tako sve veze. Riječ je osobi koju su, nažalost, birači izabrali na izborima, ali štetu koju pričinja Hrvatskoj, nema granica", rekao je  premijer.

Dodao da je Milanović snizio političku kulturu te da ćemo se od toga godinama oporavljati

Plenković je iznio i ocjenu da Milanović ima nekih ozbiljnih problema. "Jesu li to problemi za koje treba stručnu pomoć ili savjet, to će reći eksperti, a ne ja", izjavio je.

Premijer se osvrnuo i na današnju izjavu predsjednika Milanovića o situaciji u Ukrajini.

“Je li on zaista ruski agent? Jer ovo što je danas učinio, i ponovno nam pričinio međunarodnu štetu, ponovno je iznio ocjene i kvalifikacije o Ukrajini – ja ne znam koji to predsjednik vlade ili države neke članice EU-a ima približno ovako sramotne stavove. Da ne govorim o izjavama o BiH gdje nas optužuje da smo izdajnici ili da lažemo."

U vezi s pomilovanjem Perkovića i Mustaća, ustvrdio je da Milanović prokušanom metodom optužuje druge.

“Udbaš sam ja, moj otac, a ne oni o kojima se radi i za koje pokazuje naklonost da bi to bio spreman napraviti. Ali, očito je reakcija javnosti takva pa da mu sad taj posao nije lagan”, istaknuo je Plenković.


Nastavite čitati

ZAGREB: Prosvjed protiv izgradnje centra za gospodarenje otpadom u Resniku

Od gradonačelnika Tomaševića predsjednica Udruge za zaštitu okoliša Resnik Branka Genzić - Horvatzatražila je da odmah prestane sa svim aktivnosti na izgradnji regionalnog centra za gospodarenje otpadom i na izgradnji spalionice te da raskine sporazum sa Zagrebačkom županijom o dovoženju njihovog smeća u Zagreb i gradnji tog zajedničkog centra

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.