Politika i društvo

NA KRAJU DANA

ROCK'N'ROLL: Danas balada o Rock Caffeu, sutra teške note o Istarskom veleučilištu i igralištu na Valkanama

Nedjelju su obilježile teme iz svakodnevnog života, sutra se vraćamo politici: zbog ponižavanja u Istarskom veleučilištu reagirao je jedan poznati Puležan, a objavljujemo i komentar Dražena Majića povodom svečanog otvorenja kontroverznog nogometnog igrališta na Valkanama


 
2 min
Silvio Forza ⒸFOTO: Manuel Angelini

Nedjelju su obilježile teme iz svakodnevnog života, sutra se vraćamo politici: zbog ponižavanja u Istarskom veleučilištu reagirao je jedan poznati Puležan, a objavljujemo i komentar Dražena Majića povodom svečanog otvorenja kontroverznog nogometnog igrališta na Valkanama

Razgovorom s vlasnikom Mirkom Mockom prisjetili smo se 30 godina rada pulskog kultnog lokala Rock Caffe, predstavili smo vam Anamariju Dedić, administratoricu zanimljive Facebook grupe 'Štinjan - priče iz sela” te izvjestili kako su povodom Međunarodnog dana osoba oboljelih od celijakije u odvojenom školskom praktikumu učenici i djelatnici Škole za odgoj i obrazovanje Pula ispekli prefine bezglutenske kiflice, koje su izradili u suradnji s Udrugom za skrb oboljelih od celijakije Istarske županije.

Objavili smo fotografiju i priču o umjetničkoj slici “Bagno Saccorgiana a Pola (Veruda) 1926” i tako saznali kako su Zlatne Stijene izgledale prije 100 godina, ali i doznali nešto više o pulskom umjetniku Romeu Marsiju i o jednoj grani istarske obitelji Salamon koja je dospjela do…Oskara.

Spomenuli smo i ronioce istarske i karlovačke policije koji su čisitili Štinjansku valu i dali svoj doprinos čišćem Jadranu. Hvala im.

Nedjelju su proveli s vama Borka i Silvio, oko sunca se pojavio prsten Halo, a sutra su dnevni urednici Leonid i Zoran.

Počinje novi radni tjedan. Ujutro nastavljamo našu seriju članaka o katastrofalnom stanju na Istarskom veleučilištu. Zbog ponižavanja u toj znanstvenoj ustanovi reagirao je jedan poznati Puležan.

Pročitajte i komentar Dražena Majića povodom svečanog otvorenja kontroverznog nogometnog igrališta na Valkanama.

Odjavljujemo se fotografijom sa Završne prezentacija Plesnog studija INK, autor je Manuel Angelini.

Hvala što nas pratite i laka vam noć.


Nastavite čitati

Istra
 

PETROVA tradicionalna pučka fešta 29. lipnja u Marčani

Večernji glazbeni program kreće u 21 sat nastupom odličnog Alfa Time Banda, a na repertoaru su domaće i strane pop uspješnice. U 22.30 sata na pozornicu dolazi popularna Ivana Kovač s bendom. Zaplešite uz hitove "To se desi", "Lom", "Nisi prvi, a ni zadnji", "Ovisan", "Crno vino, crne oči", "Srećo i tugo", "Tvoja mala"... 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.