Politika i društvo

Uživo iz Parlamenta

(VIDEO): Urnebesna scena u Saboru: SDP-ovka Sabina Glasovac: U ime Kluba HDZ... pardon, SDP-a!

'Možete mi vratiti vrijeme', upitala je odmah predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića (HDZ) koji joj je kazao da će joj zbog ovog lapsusa pokloniti deset sekundi


 
1 min
Istra24
Sabina Glasovac

'Možete mi vratiti vrijeme', upitala je odmah predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića (HDZ) koji joj je kazao da će joj zbog ovog lapsusa pokloniti deset sekundi

- Poštovani gospodine predsjedniče u ime Kluba HDZ-a... Ups... U ime Kluba SDP-a tražim stanku, obratila se upravo na sjednici Hrvatskog sabora zastupnica SDP-a Sabina Glasovac i izazvala salve smijeha u saborskim klupama.

- Dogodi se svakome. Možete mi vratiti vrijeme? upitala je odmah predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića (HDZ) koji joj je kazao da će joj zbog ovog lapsusa pokloniti deset sekundi.

- Ja znam da Vi znate da se ja ne uklapam u Vaš klub i u Vašu stranku, to bi bila tuga i za Vas i za mene, zaključila je Glasovac pa nastavila svoju raspravu.


Nastavite čitati

Grmoja pozvao oporbu da ne podlegnu "sirenskom zovu" vladajućih

"Dok kao oporba svi zajedno tražimo ostavku vlade, pregovarati s vladajućima oko izmjena Ustava je nešto što je za nas neshvatljivo. Nadam se da ostatak oporbe neće održati ovakve izmjene Ustava jer one dodatno otežavaju referendumsko odlučivanje građana koje je ionako nemoguće u RH", kazao je Grmoja u slobodnim govorima u Hrvatskom saboru uime Kluba Mosta

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.