Politika i društvo

Uživo iz Parlamenta

(VIDEO): Urnebesna scena u Saboru: SDP-ovka Sabina Glasovac: U ime Kluba HDZ... pardon, SDP-a!

'Možete mi vratiti vrijeme', upitala je odmah predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića (HDZ) koji joj je kazao da će joj zbog ovog lapsusa pokloniti deset sekundi


 
1 min
Istra24
Sabina Glasovac

'Možete mi vratiti vrijeme', upitala je odmah predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića (HDZ) koji joj je kazao da će joj zbog ovog lapsusa pokloniti deset sekundi

- Poštovani gospodine predsjedniče u ime Kluba HDZ-a... Ups... U ime Kluba SDP-a tražim stanku, obratila se upravo na sjednici Hrvatskog sabora zastupnica SDP-a Sabina Glasovac i izazvala salve smijeha u saborskim klupama.

- Dogodi se svakome. Možete mi vratiti vrijeme? upitala je odmah predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića (HDZ) koji joj je kazao da će joj zbog ovog lapsusa pokloniti deset sekundi.

- Ja znam da Vi znate da se ja ne uklapam u Vaš klub i u Vašu stranku, to bi bila tuga i za Vas i za mene, zaključila je Glasovac pa nastavila svoju raspravu.


Nastavite čitati

Nakon medijskog istupa bivšeg ministra Banožića obitelj poginulog zgrožena: "To je sramotno, prevršio je svaku mjeru"

Obitelj je zgrožena ovim istupom i izjavama, ali još uvijek nisu spremni istupiti javno i reći sve što misle o ovom slučaju i izjavama bivšeg ministra. Vidite da ni dosad obitelj nije željela javno istupati, poštujući pravo svakoga da se obrani na sudu, ali nakon ovakvog istupa ponovno ćemo razmotriti situaciju i odlučiti se za daljnje korake - rekao je Hrvoje Šutalo

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.