Politika i društvo

Uživo iz Parlamenta

(VIDEO): Urnebesna scena u Saboru: SDP-ovka Sabina Glasovac: U ime Kluba HDZ... pardon, SDP-a!

'Možete mi vratiti vrijeme', upitala je odmah predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića (HDZ) koji joj je kazao da će joj zbog ovog lapsusa pokloniti deset sekundi


 
1 min
Istra24
Sabina Glasovac

'Možete mi vratiti vrijeme', upitala je odmah predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića (HDZ) koji joj je kazao da će joj zbog ovog lapsusa pokloniti deset sekundi

- Poštovani gospodine predsjedniče u ime Kluba HDZ-a... Ups... U ime Kluba SDP-a tražim stanku, obratila se upravo na sjednici Hrvatskog sabora zastupnica SDP-a Sabina Glasovac i izazvala salve smijeha u saborskim klupama.

- Dogodi se svakome. Možete mi vratiti vrijeme? upitala je odmah predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića (HDZ) koji joj je kazao da će joj zbog ovog lapsusa pokloniti deset sekundi.

- Ja znam da Vi znate da se ja ne uklapam u Vaš klub i u Vašu stranku, to bi bila tuga i za Vas i za mene, zaključila je Glasovac pa nastavila svoju raspravu.


Nastavite čitati

Od 1. siječnja Radnicima rastu neoporezivi primici koje im poslodavci mogu isplatiti

Maksimalni godišnji iznos koji će svim radnicima poslodavci moći isplatiti na ime prigodne nagrade, što primjerice uključuje božićnicu i naknadu za godišnji odmor, od 1. siječnja iduće godine porasti na 700 eura, što je 36,38 eura više od trenutnih 663,62 eura.* Među ostalim stavkama, raste i neoporezivi iznos nagrada za radne rezultate i novčana paušalne nagrada za troškove prehrane

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.