Politika i društvo

MILETIĆ U VUKOVARU

Župan Dekanić primio istarskog kolegu Miletića - Razgovorali o suradnji u turizmu

Prema riječima istarskog župana Borisa Miletića, Vukovarsko-srijemska županija ima goleme mogućnosti kad je riječ o ponudi poljoprivrednih proizvoda


 
2 min
HINA
Foto: PIXSELL/Srećko Niketić

Prema riječima istarskog župana Borisa Miletića, Vukovarsko-srijemska županija ima goleme mogućnosti kad je riječ o ponudi poljoprivrednih proizvoda

Vukovarsko-srijemski župan Damir Dekanić primio je u petak u Vukovaru istarskog kolegu, župana Borisa Miletića, s kojim je razgovarao o suradnji dviju županija, posebice u turizmu.

"Uvijek sam bio praktičan i tako se nastojim ponašati i kao župan. Zato sam se i susreo s istarskim kolegom Borisom Miletićem jer, ako itko zna kako unaprijediti turizam, to je Istarska županija", rekao je župan Dekanić i ocijenio kako Vukovarsko-srijemska županija ima i može puno toga ponuditi tržištu Istre.

Prema njegovim riječima, istarski turizam "daleko je iznad turističkih brojeva" u Vukovarsko-srijemskoj županiji. 

"Ne možemo računati na masovnu turističku ponudu kakvu ima Istra, ali možemo na ponudu zdrave hrane i zdravog života. To možemo ponuditi potencijalnim gostima", rekao je Dekanić.

Prema riječima istarskog župana Borisa Miletića, Vukovarsko-srijemska županija ima goleme mogućnosti kad je riječ o ponudi poljoprivrednih proizvoda.

"Pričali smo o tome kako povezati plavu i zelenu Hrvatsku", rekao je župan Miletić, dodajući kako mu je drago što župan Dekanić ima jasnu viziju o planovima razvoja Vukovarsko-srijemske županije.

Na primjedbu novinara kako se o povezivanju plave i zelene Hrvatske govori najmanje dva desetljeća bez vidljivih rezultata, istarski župan zamolio je za strpljenje.

"Dajte nam, osim ovih šest mjeseci, koliko smo obojica na položajima župana, vrijeme do kraja mandata i ja sam siguran da će rezultata biti puno više nego što je bilo prije", poručio je Miletić.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.