Sport i rekreacija

bura je presudila

Međunarodna regata "Memorijal Zlatan Pečenković" definitivno odgođena

Na regati je bilo prijavljeno oko 150 jedriličarski i jedriličara od 7 do 18 godina u dvije klase, optimist i laser. Sudionici pristigli su iz Italije, Češke, Slovačke, Poljske, Hrvatske, te jedna takmičara pristigla čak iz ratom zahvaćene Ukrajine


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

Na regati je bilo prijavljeno oko 150 jedriličarski i jedriličara od 7 do 18 godina u dvije klase, optimist i laser. Sudionici pristigli su iz Italije, Češke, Slovačke, Poljske, Hrvatske, te jedna takmičara pristigla čak iz ratom zahvaćene Ukrajine

Međunarodna regata koju tradicionalno organizira Jedriličarski klub Vega u veljači na pulskim Valsalinama "Memorijal Zlatan Pečenković", definitivno je odgođena.

- Regata je završena bez ijednog plova zbog jačine vjetra koji dolazi u orkanskim udarima i nemogućnosti isplovljavanjem zbog sigurnosti jedriličara i svih ostalih sudionika, od organizacije do svega ostalog, potvrdio nam je danas predsjednik JK Vega Refko Granić.

Na regati je bilo prijavljeno oko 150 jedriličarski i jedriličara od 7 do 18 godina u dvije klase, optimist i laser. Sudionici pristigli su iz Italije, Češke, Slovačke, Poljske, Hrvatske, te jedna takmičara pristigla čak iz ratom zahvaćene Ukrajine.

Natjecanje se trebalo održati i jučer, no zbog jakog vjetra, regata je odgođena za nedjelju,  a danas se od nje definitivno odustalo.

Podsjetimo, regata Memorijal Zlatan Pečenković zadnji se put održala 2019. godine, a zadnje dvije godine bila je otkazana zbog pademije.


FOTO: Facebook Jedriličarski klub Vega

Nastavite čitati

Pula
 

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić: Nasilje i vandalizam su nedopustivi, nadam se što skorijem otkrivanju počinitelja

- Koji god da je motiv počinitelja, nasilje i vandalizam usmjeren na jednu od najljepših zgrada koje baštinimo je nedopustiv. Protest i nezadovoljstvo se može pokazati na puno drugih načina koji ne predstavljaju opasnost ni za koga. Dok traje policijska istraga više ne mogu reći, osim da se nadam što skorijem otkrivanju počinitelja, poručio je gradonačelnik Zoričić

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.