Sport i rekreacija

bura je presudila

Međunarodna regata "Memorijal Zlatan Pečenković" definitivno odgođena

Na regati je bilo prijavljeno oko 150 jedriličarski i jedriličara od 7 do 18 godina u dvije klase, optimist i laser. Sudionici pristigli su iz Italije, Češke, Slovačke, Poljske, Hrvatske, te jedna takmičara pristigla čak iz ratom zahvaćene Ukrajine


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

Na regati je bilo prijavljeno oko 150 jedriličarski i jedriličara od 7 do 18 godina u dvije klase, optimist i laser. Sudionici pristigli su iz Italije, Češke, Slovačke, Poljske, Hrvatske, te jedna takmičara pristigla čak iz ratom zahvaćene Ukrajine

Međunarodna regata koju tradicionalno organizira Jedriličarski klub Vega u veljači na pulskim Valsalinama "Memorijal Zlatan Pečenković", definitivno je odgođena.

- Regata je završena bez ijednog plova zbog jačine vjetra koji dolazi u orkanskim udarima i nemogućnosti isplovljavanjem zbog sigurnosti jedriličara i svih ostalih sudionika, od organizacije do svega ostalog, potvrdio nam je danas predsjednik JK Vega Refko Granić.

Na regati je bilo prijavljeno oko 150 jedriličarski i jedriličara od 7 do 18 godina u dvije klase, optimist i laser. Sudionici pristigli su iz Italije, Češke, Slovačke, Poljske, Hrvatske, te jedna takmičara pristigla čak iz ratom zahvaćene Ukrajine.

Natjecanje se trebalo održati i jučer, no zbog jakog vjetra, regata je odgođena za nedjelju,  a danas se od nje definitivno odustalo.

Podsjetimo, regata Memorijal Zlatan Pečenković zadnji se put održala 2019. godine, a zadnje dvije godine bila je otkazana zbog pademije.


FOTO: Facebook Jedriličarski klub Vega

Nastavite čitati

Pula
 

Nobelova nagrada za medicinu i fiziologiju Šveđaninu Svanteu Paabou

- Čovječanstvo je uvijek zanimalo vlastito porijeklo. Otkuda potječemo i u kakvim smo odnosima s onima prije nas? Što nas - Homo sapiense razlikuje od drugih hominida? Svojim pionirskim istraživanjem Svante Pääbo postigao je nešto naizgled nemoguće - sekvenciranje genoma neandertalca, izumrlog rođaka današnjih ljudi, objavila je danas Nobelova skupština

Pula
 

Dušica Radojčić: "Investitor u hotel Valkane čini atentat na referendum!"

"Investitor provodi svoju "korona kampanju ostani doma', pozivajući na bojkot lokalne demokracije, a gradonačelnik znakovito šuti. Time izravno ide na ruku investitoru u Hotel Valkane Draganu Šolaku. Takva je kampanja investitora apsolutno nedopustiva i zaslužuje svaku osudu, ali ja te riječi osude nikad nisam čula ni od članova Gradskog vijeća, ni od gradonačelnika", kazala je predsjednica pulskog Možemo, pozivajući sve građane/ke Pule da izađu ove nedjelje na referendum za Lungomare

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.