Sport i rekreacija

Veliki uspjeh pulskih sportaša

Natjecatelji iz judo kluba Istarski borac vratili se s međunarodnog turnira u Zagrebu s četiri medalje

Judo klub Istarski borac Pula na natjecanju je nastupio sa šest dječaka i dvije djevojčice godišta 2009. i 2010., a natjecatelji uzrasta U14 osvojili su jednu zlatnu i tri brončane medalje


 
1 min
Istra24

Judo klub Istarski borac Pula na natjecanju je nastupio sa šest dječaka i dvije djevojčice godišta 2009. i 2010., a natjecatelji uzrasta U14 osvojili su jednu zlatnu i tri brončane medalje

U subotu je u Zagrebu održan međunarodni turnir „Sakura cup 2022.“ na kojem je sudjelovalo 870 natjecatelja mlađih uzrasnih skupina.

Judo klub Istarski borac Pula na natjecanju je nastupio sa šest dječaka i dvije djevojčice godišta 2009. i 2010, a natjecatelji uzrasta U14 osvojili su jednu zlatnu i tri brončane medalje.

Zlatom se okitio Ivor Savanović u kategoriji do 38 kg, a broncom Til Zenzerović do 42 kg, Lara Mošnja u kategoriji do36 kg i Nina Šverko do 48 kg.

Na peto mjesto plasirao se David Pauro u težinskoj kategoriji do 66 kg, dok se sa sedmim mjestom morao zadovoljiti Filip Periša u kategoriji do 38 kg.

Na natjecanju su nastupili i Fran Flah u kategoriji do 46 kilograma i Gabriel Likauf do 66 kilograma, međutim oboje su ostali bez plasmana.


FOTO: Istarski borac

Nastavite čitati

Pula
 

VOZILA PUNA IZMETA, A ULICA SMRDI Nastavlja se dugogodišnji problem stanara Kolodvorske ulice u Puli

Zvučni rastjerivači bilo koje vrste su funkcionalni prvih nekoliko dana, a nakon toga, to se može tretirati kao bačeni novac. Razlog je taj, da se ptice jako brzo naviknu na zvuk, te shvate da se radi o varci koja im ne predstavlja opasnost, i shodno tome nastavljaju boraviti na toj lokaciji, poručuje dr. sc. Jelena Kralj, upraviteljica Zavoda za ornitologiju, Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.