Sport i rekreacija

Veliki uspjeh pulskih sportaša

Natjecatelji iz judo kluba Istarski borac vratili se s međunarodnog turnira u Zagrebu s četiri medalje

Judo klub Istarski borac Pula na natjecanju je nastupio sa šest dječaka i dvije djevojčice godišta 2009. i 2010., a natjecatelji uzrasta U14 osvojili su jednu zlatnu i tri brončane medalje


 
1 min
Istra24

Judo klub Istarski borac Pula na natjecanju je nastupio sa šest dječaka i dvije djevojčice godišta 2009. i 2010., a natjecatelji uzrasta U14 osvojili su jednu zlatnu i tri brončane medalje

U subotu je u Zagrebu održan međunarodni turnir „Sakura cup 2022.“ na kojem je sudjelovalo 870 natjecatelja mlađih uzrasnih skupina.

Judo klub Istarski borac Pula na natjecanju je nastupio sa šest dječaka i dvije djevojčice godišta 2009. i 2010, a natjecatelji uzrasta U14 osvojili su jednu zlatnu i tri brončane medalje.

Zlatom se okitio Ivor Savanović u kategoriji do 38 kg, a broncom Til Zenzerović do 42 kg, Lara Mošnja u kategoriji do36 kg i Nina Šverko do 48 kg.

Na peto mjesto plasirao se David Pauro u težinskoj kategoriji do 66 kg, dok se sa sedmim mjestom morao zadovoljiti Filip Periša u kategoriji do 38 kg.

Na natjecanju su nastupili i Fran Flah u kategoriji do 46 kilograma i Gabriel Likauf do 66 kilograma, međutim oboje su ostali bez plasmana.


FOTO: Istarski borac

Nastavite čitati

Pula
 

STRAH I TREPET U ZRAČNOJ LUCI PULA: Policija potvrdila fizičke obračune

-Taksist je prijetio kolegi da će mu polomiti noge, da će ga ubiti i slično. Bilo je situacija gdje su ljude dočekali i napali ispred kuće, ispred restorana, napali su dečka koji ima problema s kičmom. Bilo je situacija u kojima bi jedan taksist doslovno izvadio iz gepeka prtljagu gosta koji je već ušao u vozilo i prijetio kolegi „nećeš ti vozit gradove“, prepričava naš sugovornik

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.