Svijet nekretnina

NA ADRESI KAMENJAK 3

Država daje u zakup javni poslovni prostor u Puli

Riječ je o poslovnom prostoru od 80 kvadrata, u prizemlju zgrade na adresi Kamenjak 3, na "S" krivini. Početna mjesečna neto zakupnina je 955,68 EUR, a jamčevina:2.867,04 EUR.


 
1 min
Istra24
foto: hr-nekretnine.hr

Riječ je o poslovnom prostoru od 80 kvadrata, u prizemlju zgrade na adresi Kamenjak 3, na "S" krivini. Početna mjesečna neto zakupnina je 955,68 EUR, a jamčevina:2.867,04 EUR.

Razgledavanje poslovnih prostora koje su Državne nekretnine oglasile aktualnim natječajem za zakup 5/24 započelo je u ponedjeljak 10. lipnja 2024,, a među prvim prostorima zainteresirani zakupnici su pogledali tri prostora u Zagrebu, Puntu i Splitu.

Pregledi se nastavljaju u Zagrebu, Varaždinu, Puli,  Osijeku i Vinkovcima od 11 do 14. lipnja prema terminima objavljenima u javnom pozivu.

U Puli se daje u zakup poslovni prostor od 80 kvadrata, u prizemlju zgrade na adresi Kamenjak 3, na "S" krivini. Početna mjesečna neto zakupnina je 955,68 EUR, a jamčevina:2.867,04 EUR.

Prosto je se može pogledati u četvrtak 13. lipnja od 10:30 do 11:00 sati.

Javni poziv za zakup poslovnih prostora 5/24 otvoren je do 20. lipnja 2024. do 12 sati do kada svi zainteresirani ponuditelji mogu predati svoje ponude. Ukupno se daje u zakup 24 poslovna prostora na vrijednim lokacijama u sedam gradova Hrvatske, a od kojih je šest garaža. Prostori se daju u  zakup u viđenom stanju na vrijeme od 10 godina. Sve što zainteresirani ponuditelj želi doznati o zakupu prostora u vlasništvu države može doznati ovdje.


Nastavite čitati

Danas počinje INmusic festival

Festival će treći dan zaključiti The Smashing Pumpkins, jedan od ključnih glazbenih sastava koji su obilježili zvuk grungea i devedesetih, s karizmatičnim frontmanom Billyjem Corganom

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.