Život

TIJEKOM AKCIJE KONTROLE BRZINE

Audijem jurio po ipsilonu 171 km/h. MJESEC DANA BEZ DOZVOLE i 5000 kuna kazne

Tijekom provođenja prometne akcije policijski službenici utvrdili su ukupno 65 prekršaja, od čega 44 prekršaja prekoračenja brzine kretanja * Policija ponovno upozorava vozače da poštuju prometne propise i vode računa o svojoj i tuđoj sigurnosti u prometu


 
1 min
Istra24
Ilustracija PU ISTARSKA

Tijekom provođenja prometne akcije policijski službenici utvrdili su ukupno 65 prekršaja, od čega 44 prekršaja prekoračenja brzine kretanja * Policija ponovno upozorava vozače da poštuju prometne propise i vode računa o svojoj i tuđoj sigurnosti u prometu

Kao što je i najavljeno, policijski službenici su jučer od 9 do 14 sati na području Policijske uprave istarske proveli prometnu akciju nadzora brzine kretanja vozila.
 
Tijekom provođenja prometne akcije policijski službenici utvrdili su ukupno 65 prekršaja, od čega 44 prekršaja prekoračenja brzine kretanja, osam  prekršaja korištenja mobitela za vrijeme vožnje, šest prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa i sedam ostalih prekršaja.
 
Najveća brzina izmjerena je na Istarskom ipsilonu, gdje su policijski službenici zaustavili 37-godišnjeg vozača koji je upravljao Audijem brzinom od 171 km/h, na mjestu gdje je brzina ograničena na 110 km/h. radi počinjenja prekršaja policijski službenici izrekli su mu novčanu kaznu od 5.000 kuna i mjesec dana zabrane upravljanja vozilima B kategorije.
 
Budući da je najčešći uzrok najtežih prometnih nesreća upravo neprilagođena ili nepropisna brzina kretanja, policija ponovno upozorava vozače da poštuju prometne propise i vode računa o svojoj i tuđoj sigurnosti u prometu.


Nastavite čitati

Istra
 

ZA TROFEJNE ROGOVE JELENA AKSISA LOVCI NA BRIJUNIMA PLAĆAJU I DO 10 TISUĆA KUNA Novi šef Brijuna Eduard Kolić odbacuje optužbe o ilegalnim lovačkim seansama: 'Zapošljavanje moje kćeri i zeta na Brijunima nema veze sa mnom!'

Bavio sam se zebrama, Lankom, tovarima, ovcama i 'drugim životinjama', ali nisam ubijao. Lovci uplate spavanje u vili koja košta 500 ili 600 eura po jednoj noći. Idu na čeku, uglavnom se fotografiraju i idu dalje. Znaju stajati i do tri dana, a da ništa ne upucaju. Ja nikad nisam ubio niti jednu životinju, iako imam lovačku iskaznicu. Sada sam u poziciji da neke stvari mogu promijeniti osobito što se tog lovnog turizma tiče koji Brijunima donosi prihod od možda 50 tisuća kuna godišnje što je zanemariv iznos.

Istra
 

IDS predstavio anketu za stambeno zbrinjavanje i prijedloge za proračun Poreča

U prijedlog je uvršten nastavak uređenja starogradskih ulica, poput Trga Marafor, a u planu je i obnova Cimare, odnosno Trga Joakima Rakovca. U starom gradu, stavit planira se staviti u funkciju palaču Becich uz zadržavanje vlasništva * Predložili smo i dogradnju Doma za starije osobe, kao i nastavak izgradnje objekata nogometnog kampusa u zoni Košambra", rekao je Roland Kosinožić

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.