republika - dugi
Život

na medulinskoj rivi i u Šantaduru

Medulinski tradicijski običaji okupili sve generacije na Vazmenom ponediljku

Sudionici su imali priliku sudjelovati u kreativnim radionicama za djecu, potrazi za pisanicama, oslikavanju lica. Uz gastro ponudu lokalnih ugostitelja i rezanje velike pince, više od 100 malih pinci podijeljeno je posjetiteljima, pružajući im pravi okus Uskrsa


 
1 min
Istra24

Sudionici su imali priliku sudjelovati u kreativnim radionicama za djecu, potrazi za pisanicama, oslikavanju lica. Uz gastro ponudu lokalnih ugostitelja i rezanje velike pince, više od 100 malih pinci podijeljeno je posjetiteljima, pružajući im pravi okus Uskrsa

Jučer se na medulinskoj rivi i u Šantaduru održao Vazmeni ponediljak koji je okupio sve generacije u duhu tradicije i zabave. Preko 300 domaćih i stranih posjetitelja, usprkos jakom jugu, uživalo je u bogatom programu kako za odrasle, tako i za najmlađe.

Sudionici su imali priliku sudjelovati u kreativnim radionicama za djecu, potrazi za pisanicama, oslikavanju lica. Uz gastro ponudu lokalnih ugostitelja i rezanje velike pince, više od 100 malih pinci podijeljeno je posjetiteljima, pružajući im pravi okus Uskrsa.

Prisustvo  uskrsnog zeke koji je dijelio slatkiše i fotografirao se s posjetiteljima upotpunilo je događaj.

Živu atmosferu poznatim je hitovima za svo vrijeme trajanje manifestacije diktirao odlični EL Duo: Eleonora & Luka Brgić.

Popodnevni program nastavljen je u Šantaduru uz tradicijske igre, radionice za djecu, nastup klauna te ukusnu marendu.


Nastavite čitati

Istra
 

Arhitektonsko-urbanistički sklad istarskih naselja žrtvuje se na oltaru turizma i apartmanizacije

Ližnjan pošto poto želi izgledati kao Medulin, smislenoj arhitekturi i estetskim mjerilima je i ovo mjesto na jugu Istre u dobroj mjeri odavno reklo zbogom * Filip Zoričić htio smanjiti cijene parkiranja u Puli, ali je Pula Parking bio protiv * Objavili smo ekskluzivni videointervju s legendarnim automobilistom Marijom Andrettijem * Sutra objavljujemo "znakovite" odgovore IDS-a na naša predizborna pitanja, ispričat ćemo priču o jednom zidiću, jednoj mački i pucnju te kroz primjer iz Žminja pokazati kako se može dobro poslovati i u središnjoj Istri * Donosimo i razgovor s Rozalijom Javoran, dobitnicom Grba Grada Pule

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.