Život

"MLADI U FOKUSU"

Mladi iz općine Medulin pokreću promjene: glasajte za ideje koje oblikuju budućnost

Glasanje za najbolju ideju održat će se u subotu, 25. svibnja, od 12 do 14 sati u prostoru 3MC-a na medulinskoj placi


 
2 min
Istra24

Glasanje za najbolju ideju održat će se u subotu, 25. svibnja, od 12 do 14 sati u prostoru 3MC-a na medulinskoj placi

Prilika je pred mladima općine Medulin da putem glasanja odaberu ideju koju žele vidjeti realiziranu, stvarajući tako pozitivne promjene u našoj zajednici. Kroz projekt "Mladi u fokusu", koji se provodi putem programa Erasmus+, mladi od 12 do 30 godina predložili su projekte koji su im potrebni, a za koje su osigurana sredstva u proračunu Općine Medulin za 2024. godinu.

Glasanje za najbolju ideju održat će se u subotu, 25. svibnja, od 12 do 14 sati u prostoru 3MC-a na medulinskoj placi.

Na nedavno održanoj radionici "Kako želiš sudjelovati?", mladi su aktivno sudjelovali u procesu donošenja odluka, predstavivši tri prijedloga koji imaju potencijal odgovoriti na potrebe mladih u općini Medulin:

  • Wonder žgabucin II. dio - uređenje prostora "Izletišta" u Banjolama
  • Školski mikrofon - ozvučenje novog dijela škole i školske dvorane
  • Turnir u briškuli i trešeti

Svi mladi od 12 do 30 godina s područja Općine Medulin pozvani su da dođu i podrže ideju koja im je najvažnija.

"Ovaj projekt je izvanredna prilika za mlade da aktivno sudjeluju u oblikovanju budućnosti zajednice. Pozivamo sve mlade da iskoriste ovu priliku i glasaju za ideje koje će poboljšati kvalitetu života mladih u našoj općini", izjavio je načelnik Općine Medulin Ivan Kirac.

Na kraju glasanja, ideja koja osvoji prvo mjesto dobit će potporu od 2.500,00 eura za realizaciju, drugoplasirana ideja 1.500 eura, dok će trećeplasirana ideja imati na raspolaganju 1.000 eura.


Nastavite čitati

Istra
 

PETROVA tradicionalna pučka fešta 29. lipnja u Marčani

Večernji glazbeni program kreće u 21 sat nastupom odličnog Alfa Time Banda, a na repertoaru su domaće i strane pop uspješnice. U 22.30 sata na pozornicu dolazi popularna Ivana Kovač s bendom. Zaplešite uz hitove "To se desi", "Lom", "Nisi prvi, a ni zadnji", "Ovisan", "Crno vino, crne oči", "Srećo i tugo", "Tvoja mala"... 

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.