Život

PRIJAVE DO 17. VELJAČE

Radionica izrade prirodne kozmetike u Radioni Re-Geppetto

Radionicu vodi Marija Kolarović iz Udruge Verbena. Nakon uvodnog dijela, slijedi praktični dio izrade jednostavnih pripravaka prirodne kozmetike- tonik za hidrataciju, maska sa glinom, uljni serum i balzam za usne. Polaznici dobivaju skriptu s recepturama i pripravke izrađene na radionici


 
1 min
Istra24

Radionicu vodi Marija Kolarović iz Udruge Verbena. Nakon uvodnog dijela, slijedi praktični dio izrade jednostavnih pripravaka prirodne kozmetike- tonik za hidrataciju, maska sa glinom, uljni serum i balzam za usne. Polaznici dobivaju skriptu s recepturama i pripravke izrađene na radionici

Zelena Istra i Savez udruga Rojca pozivaju zainteresirane na radionicu izrade prirodne kozmetike  koja će se održati u Radioni Re-Geppetto u DC Rojc.

Radionica će se održati u četvrtak, 17.02.2022. godine od 18 do 20 sati. Broj polaznica/ka je ograničen. Radionicu vodi Marija Kolarović iz Udruge Verbena, a zainteresirani se mogu prijaviti na ured@zelena-istra.hr

U sklopu radionice polaznici će naučiti što je prirodna kozmetika, koji su osnovni sastojci te pribor i oprema koji se koriste za izradu prirodnih pripravaka.

Nakon uvodnog dijela, slijedi praktični dio izrade jednostavnih pripravaka prirodne kozmetike- tonik za hidrataciju, maska sa glinom, uljni serum i balzam za usne. Polaznici dobivaju skriptu s recepturama i pripravke izrađene na radionici.

Marija Kolarović, mag.pharm. uz stalna stručna usavršavanja s područja fitoterapije i aromaterapije u svoju dugogodišnju ljekarničku praksu uvodi kliničku aromaterapiju.

U sklopu Udruge Verbena, čija je osnivačica, održava predavanja i edukacije s područja aromaterapije i izrade prirodne kozmetike, surađuje sa osnovnim i srednjim školama, učilištima za odrasle, OPG-ovima te domovima za starije osobe.

Radionicu vodi Marija Kolarević

Surađuje s kolegama iz inozemstva u edukacijama u izradi internacionalnih tečajeva s područja aromaterapije i prirodne kozmetike.

"Vlastitom izradom prirodne kozmetike doprinosimo „zero waste” načinu života. Okruženi smo svakojakim štetnim kozmetičkim proizvodima pakiranima u plastičnu ambalažu.

Često sadrže kemijske sastojke štetne za ljude, životinje i okoliš. Stoga ćemo izrađivati prirodnu kozmetiku od prirodnih sastojaka i pritom izbjeći gomilanje nepotrebne jednokratne plastične ambalaže", navode u udruzi Zelena Istra.


Nastavite čitati

Pula
 

'NIKAD VIŠE UHLJEBLJIVANJA' Gradonačelnik Zoričić o pripajanju triju gradskih firmi Pula Sportu: "Neće biti otkaza, ni smanjenja plaća, no bit će manje troškova, a više efikasnosti"

"Dobili smo punu sliku stanja u svim društvima i možemo ići u spajanje kako bismo imali nov početak i čistu tvrtku koja nikad više neće biti poligon za uhljebljivanje. Ovim postupkom željeli smo se resetirati od svih devijacija na koje se više ne želim vraćati. Promijenili smo standarde i, bio ja na čelu Pule ili netko drugi, Puležanke i Puležani više nikad neće dozvoliti povratak na staro“, rekao je gradonačelnik Zoričić

Pula
 

Zoričić i Miletić projekt GOO-a provode samo formalno

Naš je prijedlog bio usvojen te je tijekom lipnja i rujna održana edukacija za 21 učiteljicu iz pulskih osnovnih škola. Nakon provedene edukacije, započela je realizacija programa za pulske petašice i petaše. Iznos od 250.000 kuna će na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća rebalansom biti smanjen za 65.000 kuna koji nisu potrošeni jer je odabrana edukacija za učitelje s manjim brojem sati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.