Život

PRIJAVE DO 17. VELJAČE

Radionica izrade prirodne kozmetike u Radioni Re-Geppetto

Radionicu vodi Marija Kolarović iz Udruge Verbena. Nakon uvodnog dijela, slijedi praktični dio izrade jednostavnih pripravaka prirodne kozmetike- tonik za hidrataciju, maska sa glinom, uljni serum i balzam za usne. Polaznici dobivaju skriptu s recepturama i pripravke izrađene na radionici


 
1 min
Istra24

Radionicu vodi Marija Kolarović iz Udruge Verbena. Nakon uvodnog dijela, slijedi praktični dio izrade jednostavnih pripravaka prirodne kozmetike- tonik za hidrataciju, maska sa glinom, uljni serum i balzam za usne. Polaznici dobivaju skriptu s recepturama i pripravke izrađene na radionici

Zelena Istra i Savez udruga Rojca pozivaju zainteresirane na radionicu izrade prirodne kozmetike  koja će se održati u Radioni Re-Geppetto u DC Rojc.

Radionica će se održati u četvrtak, 17.02.2022. godine od 18 do 20 sati. Broj polaznica/ka je ograničen. Radionicu vodi Marija Kolarović iz Udruge Verbena, a zainteresirani se mogu prijaviti na ured@zelena-istra.hr

U sklopu radionice polaznici će naučiti što je prirodna kozmetika, koji su osnovni sastojci te pribor i oprema koji se koriste za izradu prirodnih pripravaka.

Nakon uvodnog dijela, slijedi praktični dio izrade jednostavnih pripravaka prirodne kozmetike- tonik za hidrataciju, maska sa glinom, uljni serum i balzam za usne. Polaznici dobivaju skriptu s recepturama i pripravke izrađene na radionici.

Marija Kolarović, mag.pharm. uz stalna stručna usavršavanja s područja fitoterapije i aromaterapije u svoju dugogodišnju ljekarničku praksu uvodi kliničku aromaterapiju.

U sklopu Udruge Verbena, čija je osnivačica, održava predavanja i edukacije s područja aromaterapije i izrade prirodne kozmetike, surađuje sa osnovnim i srednjim školama, učilištima za odrasle, OPG-ovima te domovima za starije osobe.

Radionicu vodi Marija Kolarević

Surađuje s kolegama iz inozemstva u edukacijama u izradi internacionalnih tečajeva s područja aromaterapije i prirodne kozmetike.

"Vlastitom izradom prirodne kozmetike doprinosimo „zero waste” načinu života. Okruženi smo svakojakim štetnim kozmetičkim proizvodima pakiranima u plastičnu ambalažu.

Često sadrže kemijske sastojke štetne za ljude, životinje i okoliš. Stoga ćemo izrađivati prirodnu kozmetiku od prirodnih sastojaka i pritom izbjeći gomilanje nepotrebne jednokratne plastične ambalaže", navode u udruzi Zelena Istra.


Nastavite čitati

Pula
 

Tame Impala - kisik jedva dišućoj alternativnoj Puli

Uz profinjeni senzibilitet za dinamiku koncertne večeri, posebno je uvjerljiva bila završnica kad su tisuće fanova pjevali s Parkerom "New Person, Same Old Mistakes" te u bisu divnu "The Less i Know  Better", da bi se bend od bend oprostio se od nekih sedam-osam tisuća ljudi viralnim hitom "One more hour", pjesmom sa zadnjeg albuma "The Slow Rush" koja je, mimo volje benda, postala silno popularna kao  pozadina za brojna TikTok videa

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.