Život

PRIJAVE DO 17. VELJAČE

Radionica izrade prirodne kozmetike u Radioni Re-Geppetto

Radionicu vodi Marija Kolarović iz Udruge Verbena. Nakon uvodnog dijela, slijedi praktični dio izrade jednostavnih pripravaka prirodne kozmetike- tonik za hidrataciju, maska sa glinom, uljni serum i balzam za usne. Polaznici dobivaju skriptu s recepturama i pripravke izrađene na radionici


 
2 min
Istra24

Radionicu vodi Marija Kolarović iz Udruge Verbena. Nakon uvodnog dijela, slijedi praktični dio izrade jednostavnih pripravaka prirodne kozmetike- tonik za hidrataciju, maska sa glinom, uljni serum i balzam za usne. Polaznici dobivaju skriptu s recepturama i pripravke izrađene na radionici

Zelena Istra i Savez udruga Rojca pozivaju zainteresirane na radionicu izrade prirodne kozmetike  koja će se održati u Radioni Re-Geppetto u DC Rojc.

Radionica će se održati u četvrtak, 17.02.2022. godine od 18 do 20 sati. Broj polaznica/ka je ograničen. Radionicu vodi Marija Kolarović iz Udruge Verbena, a zainteresirani se mogu prijaviti na ured@zelena-istra.hr

U sklopu radionice polaznici će naučiti što je prirodna kozmetika, koji su osnovni sastojci te pribor i oprema koji se koriste za izradu prirodnih pripravaka.

Nakon uvodnog dijela, slijedi praktični dio izrade jednostavnih pripravaka prirodne kozmetike- tonik za hidrataciju, maska sa glinom, uljni serum i balzam za usne. Polaznici dobivaju skriptu s recepturama i pripravke izrađene na radionici.

Marija Kolarović, mag.pharm. uz stalna stručna usavršavanja s područja fitoterapije i aromaterapije u svoju dugogodišnju ljekarničku praksu uvodi kliničku aromaterapiju.

U sklopu Udruge Verbena, čija je osnivačica, održava predavanja i edukacije s područja aromaterapije i izrade prirodne kozmetike, surađuje sa osnovnim i srednjim školama, učilištima za odrasle, OPG-ovima te domovima za starije osobe.

Radionicu vodi Marija Kolarević

Surađuje s kolegama iz inozemstva u edukacijama u izradi internacionalnih tečajeva s područja aromaterapije i prirodne kozmetike.

"Vlastitom izradom prirodne kozmetike doprinosimo „zero waste” načinu života. Okruženi smo svakojakim štetnim kozmetičkim proizvodima pakiranima u plastičnu ambalažu.

Često sadrže kemijske sastojke štetne za ljude, životinje i okoliš. Stoga ćemo izrađivati prirodnu kozmetiku od prirodnih sastojaka i pritom izbjeći gomilanje nepotrebne jednokratne plastične ambalaže", navode u udruzi Zelena Istra.


Nastavite čitati

Pula
 

Boljunčić Zoričiću: "Zašto Puležanima oduzimaš viziju Pule?"

"Sva njegova priča oko otvaranja očiju, natječaja, tenisica, referenduma itd., ima za cilj samo jedno – distancirati se od suštine problema – a suština je kakvu Rivu žele Puležani?! Umjesto toga, Zoričić se u javnom prostoru arogantno i bahato prepucava temama koje se miču od ključnog pitanja, a to je Riva", napisao je Boljunčić

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.