Život

u subotu u rojcu

Radionice zračne akrobacije za djecu - donacijama pomažete da djevojke iz Pule odu na natjecanje u Italiju

Cijena radionica nije fiksna, odnosno primat će se donacije, a sva prikupljena sredstva će se iskoristiti za pokrivanje troškova za mlade svilašice koje sljedećeg vikenda odlaze na natjecanje u Italiju


 
1 min
Borka Petrović

Cijena radionica nije fiksna, odnosno primat će se donacije, a sva prikupljena sredstva će se iskoristiti za pokrivanje troškova za mlade svilašice koje sljedećeg vikenda odlaze na natjecanje u Italiju

Ove subote Udruga Čarobnjakov šešir organizira radionice zračne akrobacije, odnosno plesa na svili, u svojoj dvorani u Društvenom centru Rojc, koja se nalazi na petom katu sjevernog krila.

Radionica je namijenjena djeci od 1. razreda osnovne škole nadalje. Svi su dobrodošli, ali je broj mjesta ograničen. Djeca će biti podijeljena u dvije grupe:

  1. grupa od 10:00 - 11:15 sati
  2. grupa od 11:30 - 12:45 sati

Prijaviti se možete putem SMS-a na broj: 098 927 8199 ili putem E-maila: manu.rossi00@yahoo.it

Potrebno je napisati: ime, prezime i dob djeteta te kojoj grupi se ono želi pridružiti.

Cijena radionica nije fiksna, odnosno primat će se donacije, a sva prikupljena sredstva će se iskoristiti za pokrivanje troškova za mlade svilašice koje sljedećeg vikenda odlaze na natjecanje u Italiju.

Od njihove voditeljice Manuele Rossi doznajemo da na natjecanje plesa na svili, posvećenom performativnom stvaranju koje objedinjuje sve stilove i razine te otvorenom svim talijanskim i stranim amaterima i profesionalcima, odlazi šest pulskih cura, a održava se u Ceseni.

Djevojke, u dobi od 10 do 17 godina, natjecat će se u sportskim i umjetničkim kategorijama. Poželimo im sreću.


FOTO: Udruga Čarobnjakov šešir

Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.