Život

Nagradni natječaji udruge Metamedij

Snimi najbolju fotografiju, osmisli najbolji sticker ili TikTok video i osvoji nagrade

U skoplu projekta Mladi na mreži, a s ciljem poticanja većeg angažmana mladih u umjetnosti i kulturi do sredine travnja udruga Metamedij održavat će nagradne natječaje, ukupno njih pet


 
1 min
Istra24

U skoplu projekta Mladi na mreži, a s ciljem poticanja većeg angažmana mladih u umjetnosti i kulturi do sredine travnja udruga Metamedij održavat će nagradne natječaje, ukupno njih pet

U skoplu projekta Mladi na mreži, a s ciljem poticanja većeg angažmana mladih u umjetnosti i kulturi od 7. ožujka pa sve do sredine mjeseca travnja, Udruga za razvoj audio vizualne umjetnosti Metamedij održavat će nagradne natječaje.

Svakoga tjedna objavljuje se po jedan natječaj za koji prijave traju tjedan dana. Publika će, zajedno sa žirijem, narednoga tjedna odlučivati o pobjedniku.

Ukupno će biti održano pet natječaja:

  1. Odabir najbolje fotografije: od 7. do 13. ožujka
  2. Odabir najbolje gif animacije, emojija, stickera: od 14. do 20. ožujka
  3. Odabir najboljeg društveno odgovornog marketing rješenja: od 21. do 27.ožujka
  4. Odabir najboljeg TikTok videa: od 28. ožujka do 3. travnja
  5. Odabir najboljeg DJ mixa: od 4. do 10. travnja

Prva tri mjesta osvajaju nagrade - poklon bonove u Svijetu medija (1. mjesto 300 kuna, 2. mjesto 200 i 3. mjesto 100 kuna).
U nagradnom natječaju mogu sudjelovati mladi od 16 do 25 godina. Prijave će se primati putem maila mladinamrezi2021@gmail.com, a svatko može poslati neograničen broj prijava.

Projekt „Mladi na mreži“ provodi se od lipnja 2021. do lipnja 2022. godine. Vrijednost projekta je 463.988 kuna, od čega iznos od 394 tisuća kuna (85 postpo) sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, dok je iznos od 69 tisućakuna (15 posto) sufinanciran iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.


Nastavite čitati

Istra
 

Obala Novigrada, široka je i pitoma. Nekadašnji biskupski grad, položen korak do velikog ušća Mirne, amblem je istarskog zapada

U mandraču barke su poredane kao stado, pripadaju više kopnu nego moru, sidrišta slice kamenim stupovima sajmišta na kojima se veže blago na prodaji. Barem se meni tako čini. Novigradski mandrač je najveći u Istri, a u njemu i dalje su na sidrištu ribarske brodice. U Novigradu ribari i dalje dominiraju mandračom, riva je jako živa, domaćih ljudi na sve strane bez obzira na navalu turista

Istra
 

ISTRA I DALJE BEZ STAMBENE ZAJEDNICE ZA OSOBE S AUTIZMOM Pregovori s Gradom Pulom nisu urodili plodom. U vodu pada i 11 i pol milijuna kuna težak EU projekt?

U Istri ne postoji nijedna stambena zajednica za osobe s autizmom, za razliku od drugih krajeva Hrvatske. Pregovori koje je Udruga za autizam Istra vodila s Gradom Pulom nisu imali rezultata, a gdje se stalo s projektom Europskog socijalnog fonda koji je napokon trebao omogućiti organizirano stanovanje osobama s autizmom u Istri, od v.d. ravnateljice Centra za rehabilitaciju Pula, u kojem je projekt pokrenut prije nekoliko godina - nismo uspjeli doznati. Roditelji na sve kažu: Izvisili smo!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.