Život

Nagradni natječaji udruge Metamedij

Snimi najbolju fotografiju, osmisli najbolji sticker ili TikTok video i osvoji nagrade

U skoplu projekta Mladi na mreži, a s ciljem poticanja većeg angažmana mladih u umjetnosti i kulturi do sredine travnja udruga Metamedij održavat će nagradne natječaje, ukupno njih pet


 
1 min
Istra24

U skoplu projekta Mladi na mreži, a s ciljem poticanja većeg angažmana mladih u umjetnosti i kulturi do sredine travnja udruga Metamedij održavat će nagradne natječaje, ukupno njih pet

U skoplu projekta Mladi na mreži, a s ciljem poticanja većeg angažmana mladih u umjetnosti i kulturi od 7. ožujka pa sve do sredine mjeseca travnja, Udruga za razvoj audio vizualne umjetnosti Metamedij održavat će nagradne natječaje.

Svakoga tjedna objavljuje se po jedan natječaj za koji prijave traju tjedan dana. Publika će, zajedno sa žirijem, narednoga tjedna odlučivati o pobjedniku.

Ukupno će biti održano pet natječaja:

  1. Odabir najbolje fotografije: od 7. do 13. ožujka
  2. Odabir najbolje gif animacije, emojija, stickera: od 14. do 20. ožujka
  3. Odabir najboljeg društveno odgovornog marketing rješenja: od 21. do 27.ožujka
  4. Odabir najboljeg TikTok videa: od 28. ožujka do 3. travnja
  5. Odabir najboljeg DJ mixa: od 4. do 10. travnja

Prva tri mjesta osvajaju nagrade - poklon bonove u Svijetu medija (1. mjesto 300 kuna, 2. mjesto 200 i 3. mjesto 100 kuna).
U nagradnom natječaju mogu sudjelovati mladi od 16 do 25 godina. Prijave će se primati putem maila mladinamrezi2021@gmail.com, a svatko može poslati neograničen broj prijava.

Projekt „Mladi na mreži“ provodi se od lipnja 2021. do lipnja 2022. godine. Vrijednost projekta je 463.988 kuna, od čega iznos od 394 tisuća kuna (85 postpo) sufinancira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, dok je iznos od 69 tisućakuna (15 posto) sufinanciran iz Državnog proračuna Republike Hrvatske.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.