Život

sutra navečer u rojcu

SVE JE VIŠE SAMACA U ISTRI Odazovite se na "speed date" i upoznajte srodnu dušu u pet minuta

Kako pojašnjavaju Kratki spoj djeluje od 2010. godine i od tada uspješno spaja samce diljem Hrvatske, s naglaskom na Zagreb u zadnje vrijeme. S obzirom na veliki broj samaca u Istri u planu su  susreti i za druge dobne skupine, kao i spolne orijentacije


 
1 min
Borka Petrović
Ilustracija Pixabay

Kako pojašnjavaju Kratki spoj djeluje od 2010. godine i od tada uspješno spaja samce diljem Hrvatske, s naglaskom na Zagreb u zadnje vrijeme. S obzirom na veliki broj samaca u Istri u planu su  susreti i za druge dobne skupine, kao i spolne orijentacije

Nakon 13 godina "Kratki spoj" stiže ponovo u Pulu i to zbog velikog interesa samaca u Istri.  Speed date za dobnu skupinu od 30 do 45 godina održat će se sutra, 31. ožujka u klubu Kotač (u društvenom centru Rojc) s početkom u 19 sati.

Imat ćete priliku upoznati više pojedinaca u jednoj večeri i iskusiti sve čari 5-minutnog speed datinga sa suprotnim spolom.

 Ovakav pristup upoznavanja uživo otvara um te stvara nove mogućnosti, bez osjećaja pritiska, štedi vrijeme, ali i novac, u ugodnoj i zabavnoj atmosferi, navode organizatori događaja.

Kako pojašnjavaju Kratki spoj djeluje od 2010. godine i od tada uspješno spaja samce diljem Hrvatske, s naglaskom na Zagreb u zadnje vrijeme. S obzirom na veliki broj samaca u Istri u planu su  susreti i za druge dobne skupine, kao i spolne orijentacije.

Sve što trebate je registrirati se na www.kratkispoj.com, prijaviti se na event i kupiti ulaznicu na webu. Očekuje vas sigurno okruženje, jer će pristup događanju imati samo sudionici, u planiranom vremenu od 1,5-2 sata za speed dating, s pauzom u međuvremenu te neobaveznom druženju nakon spojeva.

 - Budite spontani, ali i pripremljeni, jer možda baš originalnost i iskrenost vaših pitanja i odgovora može dovesti do toplih osmijeha, a možda i nove simpatije, pozivaju s Kratkog spoja.


Nastavite čitati

Pula
 

MALA EKIPA ZA VELIKE STVARI: Pulska tvrtka zaslužna za prisutnost Jaguara i Land Rovera na domaćem tržištu. Ali i za ulazak kovanice s motivom Huma u Guinnessovu knjigu rekorda!

"Možda jesmo malo atipični za jednu marketinšku agenciju. Naime, ako proizvodi neke tvrtke naprosto nemaju plasman na društvenim mrežama, mi im nećemo kreirati Facebook samo zato što ga svi imaju, jer će u jednom trenutku oni jednostavno ostati bez sadržaja. Njihovu ćemo priču stoga graditi drugačije, i svejedno će doći do rezultata. I tako smo sretni mi, sretni klijenti i sretni njihovi klijenti. A klijenti nam u pravilu odu jedino ako su narasli do te razine da ih je netko drugi kupio, no i tada nam je jasno da smo i mi tome doprinijeli" govore nam u ovoj maloj pulskoj tvrtki koja postiže globalno značajne rezultate

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.