Život

aki je bio veliki humanitarac

U Down syndrom centru Pula organizirano odavanje počasti preminulom pjevaču Parnog valjka

Legendarni pjevač bio veliki humanitarac zbog čega je zaslužio titulu Počasnog građanina Pule, a bio je i ambasador Down syndrom centra Pula


 
1 min
Borka Petrović

Legendarni pjevač bio veliki humanitarac zbog čega je zaslužio titulu Počasnog građanina Pule, a bio je i ambasador Down syndrom centra Pula

Svi građani koji žele odati posljednju počast preminulom pjevaču Parnog Valjka, Akiju Rahimovskom, mogu to učiniti od danas paljenjem svijeća i polaganjem cvijeća u Down syndrom centru Pula (Gajeva 14), preko puta Rojca.

Informaciju nam je prenio Boran Angelovski, Akijev prijatelj kojemu je ovaj pjevač bio i vjenčani kum. Podsjetio je da je legendarni pjevač bio veliki humanitarac zbog čega je zaslužio i titulu Počasnog građanina Pule ali i ambasador ovog Centra, a kako su ga njegovi štićenici jako voljeli te rado posjećivali Akijeve koncerte.

Prigodno odavanje počasti pjevačkoj legendi organiziraju Grad Pula, Down syndrom Centar Pula te Udruga pulskih velikana.

Pjevač Parnog valjka Aki Rahimovski preminuo je u dobi od 66 godina, u subotu 22. siječnja, a njegova smrt šokirala je i rastužila cijelu regiju.


Nastavite čitati

Pula
 

'NIKAD VIŠE UHLJEBLJIVANJA' Gradonačelnik Zoričić o pripajanju triju gradskih firmi Pula Sportu: "Neće biti otkaza, ni smanjenja plaća, no bit će manje troškova, a više efikasnosti"

"Dobili smo punu sliku stanja u svim društvima i možemo ići u spajanje kako bismo imali nov početak i čistu tvrtku koja nikad više neće biti poligon za uhljebljivanje. Ovim postupkom željeli smo se resetirati od svih devijacija na koje se više ne želim vraćati. Promijenili smo standarde i, bio ja na čelu Pule ili netko drugi, Puležanke i Puležani više nikad neće dozvoliti povratak na staro“, rekao je gradonačelnik Zoričić

Pula
 

Zoričić i Miletić projekt GOO-a provode samo formalno

Naš je prijedlog bio usvojen te je tijekom lipnja i rujna održana edukacija za 21 učiteljicu iz pulskih osnovnih škola. Nakon provedene edukacije, započela je realizacija programa za pulske petašice i petaše. Iznos od 250.000 kuna će na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća rebalansom biti smanjen za 65.000 kuna koji nisu potrošeni jer je odabrana edukacija za učitelje s manjim brojem sati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.