Život

aki je bio veliki humanitarac

U Down syndrom centru Pula organizirano odavanje počasti preminulom pjevaču Parnog valjka

Legendarni pjevač bio veliki humanitarac zbog čega je zaslužio titulu Počasnog građanina Pule, a bio je i ambasador Down syndrom centra Pula


 
1 min
Borka Petrović

Legendarni pjevač bio veliki humanitarac zbog čega je zaslužio titulu Počasnog građanina Pule, a bio je i ambasador Down syndrom centra Pula

Svi građani koji žele odati posljednju počast preminulom pjevaču Parnog Valjka, Akiju Rahimovskom, mogu to učiniti od danas paljenjem svijeća i polaganjem cvijeća u Down syndrom centru Pula (Gajeva 14), preko puta Rojca.

Informaciju nam je prenio Boran Angelovski, Akijev prijatelj kojemu je ovaj pjevač bio i vjenčani kum. Podsjetio je da je legendarni pjevač bio veliki humanitarac zbog čega je zaslužio i titulu Počasnog građanina Pule ali i ambasador ovog Centra, a kako su ga njegovi štićenici jako voljeli te rado posjećivali Akijeve koncerte.

Prigodno odavanje počasti pjevačkoj legendi organiziraju Grad Pula, Down syndrom Centar Pula te Udruga pulskih velikana.

Pjevač Parnog valjka Aki Rahimovski preminuo je u dobi od 66 godina, u subotu 22. siječnja, a njegova smrt šokirala je i rastužila cijelu regiju.


Nastavite čitati

Pula
 

Tame Impala - kisik jedva dišućoj alternativnoj Puli

Uz profinjeni senzibilitet za dinamiku koncertne večeri, posebno je uvjerljiva bila završnica kad su tisuće fanova pjevali s Parkerom "New Person, Same Old Mistakes" te u bisu divnu "The Less i Know  Better", da bi se bend od bend oprostio se od nekih sedam-osam tisuća ljudi viralnim hitom "One more hour", pjesmom sa zadnjeg albuma "The Slow Rush" koja je, mimo volje benda, postala silno popularna kao  pozadina za brojna TikTok videa

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.