Crna kronika

AKCIJA POLICIJE

Jurio Ipsilonom 167 kilometara na sat

Zbog počinjenog prekršaja prekoračenja brzine, vozaču je određena kazna u iznosu od 5.000 kuna i izrečena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od jednog mjeseca


 
1 min
Istra24
PU istarska

Zbog počinjenog prekršaja prekoračenja brzine, vozaču je određena kazna u iznosu od 5.000 kuna i izrečena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od jednog mjeseca

Policijski službenici pulske prometne policije jučer oko 16.10 sati prilikom kontrole prometa na Istarskom ipsilonu, zaustavili 27-godišnjaka koji je upravljao automobilom BMW, brzinom od 167 km/h, na mjestu gdje je ograničenje brzine 110 km/h. Mladić se kretao iz smjera Kanfanara prema Puli.

Zbog počinjenog prekršaja prekoračenja brzine, vozaču je određena kazna u iznosu od 5.000 kuna i izrečena mu je zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom B kategorije u trajanju od jednog mjeseca.

Policijski službenici su i tijekom ovog vikenda provodili pojačane aktivnosti u cilju smanjenja stradavanja u prometu.

Evidentirano je pet prometnih nesreća, od kojih dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i tri prometne nesreće s materijalnom štetom. U prometnim nesrećama, dvije su osobe zadobile lakše ozlijede.

Također, za vikend je kontrolirano ukupno 503 vozača te je iz prometa isključeno 21 vozač i 2 vozila.

212 prekršaja:

*nepropisna brzina – 77 prekršaja

*nekorištenje sigurnosnog pojasa – 28 prekršaja

*upravljanje vozilom pod utjecajem alkohola – 16 prekršaja

*korištenje mobitela za vrijeme vožnje – 57 prekršaja

*ostali prekršaji – 34 prekršaja

 


Nastavite čitati

Istra
 

Grad Rovinj-Rovigno uveo aplikaciju za ocjenjivanje zadovoljstva građana

Građani koji žele ocijeniti dobivenu uslugu, morati će skenirati QR kod kojim će otvoriti razgovor putem WhatsApp-a. Za započeti ocjenjivanje, potrebno je poslati bilo koju poruku (primjerice „pozdrav“ ili samo jedno slovo) kojom se otvara cijeli set pitanja te se nude opcije odgovora * Cilj aplikacije jest osvještavanje djelatnika da u osnovi svi oni pružaju uslugu građanima te da se od njih iznad svega očekuje ljubaznost i profesionalnost

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.