Crna kronika

Bura ga "pogurala" na cestu

U sinoćnjem požaru uz Vodnjansku cestu, izgorilo 3 tisuće metara niskog raslinja

Glasnogovornica Policijske uprave istarske, Suzana Sokač, rekla nam je kako je prilikom ovog požara izgorjelo 3 tisuće niskog raslinja i trave, a uzrok mu nije poznat


 
1 min
Matea Čelebija ⒸFOTO: Manuel Angelini

Glasnogovornica Policijske uprave istarske, Suzana Sokač, rekla nam je kako je prilikom ovog požara izgorjelo 3 tisuće niskog raslinja i trave, a uzrok mu nije poznat

Sinoć je, u vremenu od 18.45 do 19 sati, Vodnjanska ulica bila zatvorena za sav promet jer se na tom potezu rasplamsao požar niskog raslinja koji se, uz pomoć snažnih udara vjetra, u vrlo kratkom vremenu proširio do ceste.

Na sreću, pulski su ga vatrogasci na vrijeme stabilizirali i ugasili, prije nego je zaprijetio kućama.

Glasnogovornica PU istarske, Suzana Sokač, rekla nam je kako je prilikom ovog požara izgorjelo 3 tisuće metara niskog raslinja i trave, a uzrok mu nije poznat.

- Oko 18.30 sati na zemljištu za sada nepoznatog vlasnika došlo je do požara suhe trave i niskog raslinja. Tom prilikom je opožareno oko 3 tisuće metara suhe trave i niskog raslinja. S obzirom na to da prilikom požara nije nastala nikakva materijalna šteta, nije se vršio očevid te se stoga ne zna uzrok požara, rekla je Sokač.

- Kada smo došli ovdje, plamen je bio već do pola ceste i prijetio je da nam prođe na drugu stranu. Pozvali smo još jedno vozilo u pomoć i uspjeli ga stisnuti, rekao nam je sinoć vatrogasac Daniel Deković.


Nastavite čitati

Istra
 

REZULTATI POPISA Talijana ima 30 posto manje; ako je matematika društveno relevantna, hoće li se jednakim postotkom smanjiti manjinska prava?

Društveni problemi su daleko dublji, plitkost politike njima se ne bavi. Brojke su daleko bitnije, recimo, Plenkoviću i njegovoj vladi koja egzistira zahvaljujući manjinama, odnosno glasu manjinskih zastupnika kojima su brojke jednako značajne. S obzirom na dugovječnost zastupničkog staža Furio Radin je u nekoliko navrata postao bitan faktor hrvatske politike. Smiješno, ali istinito: većina preživljava na grbači manjina, to je vlada Hrvata, Talijana, Srba, Roma, Bošnjaka itd. itd…

Istra
 

VRATILI SE BJELOGLAVI SUPOVI Na Učki tri gnijezda nakon više od sto godina. Tri ptića uskoro će poletjeti

Sada se supovima koji slijeću na padine Učke ostavlja oko 500 kilograma hrane na tjedan, a od 2017. su na hranilište, svojevrsni "restoran" za supove, dopremljene oko 34 tone hrane * Mladi supovi krenut će na petogodišnje putovanje, tijekom kojega nadlijeću Balkan, Sjevernu Afriku, Španjolsku i druge krajeve te se nakon pet godina vraćaju kući, na mjesto na kojemu su se izlegli

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.