Crna kronika

Bura ga "pogurala" na cestu

U sinoćnjem požaru uz Vodnjansku cestu, izgorilo 3 tisuće metara niskog raslinja

Glasnogovornica Policijske uprave istarske, Suzana Sokač, rekla nam je kako je prilikom ovog požara izgorjelo 3 tisuće niskog raslinja i trave, a uzrok mu nije poznat


 
1 min
Matea Čelebija ⒸFOTO: Manuel Angelini

Glasnogovornica Policijske uprave istarske, Suzana Sokač, rekla nam je kako je prilikom ovog požara izgorjelo 3 tisuće niskog raslinja i trave, a uzrok mu nije poznat

Sinoć je, u vremenu od 18.45 do 19 sati, Vodnjanska ulica bila zatvorena za sav promet jer se na tom potezu rasplamsao požar niskog raslinja koji se, uz pomoć snažnih udara vjetra, u vrlo kratkom vremenu proširio do ceste.

Na sreću, pulski su ga vatrogasci na vrijeme stabilizirali i ugasili, prije nego je zaprijetio kućama.

Glasnogovornica PU istarske, Suzana Sokač, rekla nam je kako je prilikom ovog požara izgorjelo 3 tisuće metara niskog raslinja i trave, a uzrok mu nije poznat.

- Oko 18.30 sati na zemljištu za sada nepoznatog vlasnika došlo je do požara suhe trave i niskog raslinja. Tom prilikom je opožareno oko 3 tisuće metara suhe trave i niskog raslinja. S obzirom na to da prilikom požara nije nastala nikakva materijalna šteta, nije se vršio očevid te se stoga ne zna uzrok požara, rekla je Sokač.

- Kada smo došli ovdje, plamen je bio već do pola ceste i prijetio je da nam prođe na drugu stranu. Pozvali smo još jedno vozilo u pomoć i uspjeli ga stisnuti, rekao nam je sinoć vatrogasac Daniel Deković.


Nastavite čitati

Istra
 

U Medulinu humanitarna izložba "Zlatna kora"

Izložba je realizirana suradnjom Gradskog društva Crvenog križa Pula i Kristine Iveković, znanog lica i glasa s radija Medulin FM koja je idejna začetnica ovog projekta, a radi se o nastavku akcije "Zlatna ribica", koja je trajala do ožujka ove godine, te se izložbom nastavlja s prikupljanjem donacijskih sredstava za povećanje fonda za stipendije potrebitih srednjoškolaca i studenata

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.