Krasna Zemlja

ogromna naftna mrlja

Ekološka katastrofa u Premanturi

Incident se dogodio noćas, postavljene su upijajuće brane, sve su službe na terenu...


 
1 min
Istra24

Incident se dogodio noćas, postavljene su upijajuće brane, sve su službe na terenu...

Kako javljaju čitatelji u autokampu Stupice došlo je do velike ekološke katastrofe. Do obale je stigla ogromna naftna mrlja.

Kako neslužbeno saznajemo mrlja je otkrivena jutros, i vidljiva je na nekoliko stotina metara obale u Premanture. Navodno je sinoć viđen veliki tanker kako vrlo blizu prolazi medulinskoj obali. Na terenu se sve nadležne općinske, županijske i državne službe.

Objava Općine Medulin u 15:00

ObavijestOpćina Medulin obaviještava mještane kako je jutros u ranim jutarnjim satima u AC Stupice uočena plutajuca tvar koja mirisom i svojstvom podsjeća na naftni derivat. Općina Medulin i Javna ustanova Kamenjak odmah su uputili sve službe na teren, obavijestili sve nadležne službe te pristupili postavljanju upijajućih brana te čišćenjem područja. Nakon detaljne analize objaviti će se više informacija.

Uskoro opširnije....

Nažalost, mrlja se širi i prema Kamenjaku. Čitateljica nam je poslalu fotku iz uvlae Dražica.


Nastavite čitati

Istra
 

Overturizam silom otvorio nove, za mnoge građane trnovite staze

Nakon današnjeg teksta o velikim problemima podstanarstva u Puli i Istri donosimo tekst o sve većem broju beskućnika koji zbog skupoće izazvane overturizmom završavaju na ulici * Saznat ćete i detalje o nezakonitim poslovima koji su se godinama odvijali u kontroverznoj pulskoj zgradi Porečanka

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.