Kultura

KAZALIŠNI HIT

Komedija „Tere i Luce“ 10. svibnja dolazi u Spomen dom Pazin

Ova komedija, u režiji Marka Torjanca, publiku ostavlja bez daha svojim intenzivnim tempom, urnebesnim situacijama u kojima se naše junakinje nalaze te neočekivanim obratima kao u najboljim krimićima. Priča je to o dvije prijateljice koje pokušavaju uzeti svoju sudbinu u svoje ruke i promijeniti svoj život, a put do toga je, u najmanju ruku, neuobičajen


 
2 min
Istra24

Ova komedija, u režiji Marka Torjanca, publiku ostavlja bez daha svojim intenzivnim tempom, urnebesnim situacijama u kojima se naše junakinje nalaze te neočekivanim obratima kao u najboljim krimićima. Priča je to o dvije prijateljice koje pokušavaju uzeti svoju sudbinu u svoje ruke i promijeniti svoj život, a put do toga je, u najmanju ruku, neuobičajen

Urnebesna komedija „Tere i Luce“ Kazališta Planet Art, u kojoj glavne uloge igraju Anja Šovagović Despot i Nataša Janjić Medančić, dolazi u Spomen dom Pazin 10. svibnja u 20 sati.
Ova komedija, u režiji Marka Torjanca, publiku ostavlja bez daha svojim intenzivnim tempom, urnebesnim situacijama u kojima se naše junakinje nalaze te neočekivanim obratima kao u najboljim krimićima. Priča je to o dvije prijateljice koje pokušavaju uzeti svoju sudbinu u svoje ruke i promijeniti svoj život, a put do toga je, u najmanju ruku, neuobičajen.
Sve počinje jednog kišnog jutra koje je trebalo biti kao i sva jutra prije njega, ali nakon tog dana više ništa nije bilo isto. Tere i Luce donose potpuno neuobičajenu odluku koja ih vodi u kovitlac događanja koji će zauvijek promijeniti njihove živote.
„Tere i Luce“ je neodoljiva crna komedija s elementima burleske, ali i krimića, trilera, drame i satire te kroz obilje humora progovara o nama danas.
Predstava je odmah na premijeri u siječnju ove godine u „Gavelli“ izazvala ovacije i ogroman interes publike te se za nju traži karta više gdje god da se izvodi.
Za sve ljubitelje dobre komedije, ova predstava je prava kazališna poslastica koju će poželjeti pogledati više nego jedanput.
Ulaznice se mogu kupiti na www.eventim.hr i na prodajnim mjestima u Pazinu: Tisak Media - Muntriljska 1a, Contineo - Trg Male Funtane 7 i Petrol BP Pazin - Ulica Istarskih narodnjaka 25.


Nastavite čitati

Istra
 

Petnaest eura nelegalne uštede plaćeno je ostavkom, uhićenjem i vjerojatno otkazom

Danas su uhićeni bivši gradski pročelnik Nebojša Nikolić i županijski tužitelj Željko Perčinlić. Nikolić je iskoristio svoj pročelnički autoritet kako bi dao nalog kojim je poništena parkirna kazna * Nastavljaju se pretumbacije u IDZ-u i pulskoj Gradskoj upravi * Velika dvorana INK-a zasjala je u novom ruhu, obnovljena je od poda do balkona, a “krštenje” je na programu u subotu premijerom opere "Nozze istriane" (“Istarska svadba") pulskog skladatelja svjetskoga glasa Antonia Smareglie * Sutra donosimo komentar "Što nam uhićenje zamjenika županijskog državnog odvjetnika govori u stanju u istarskom pravosuđu?", pišemo o velikoj investiciji Aglomeracija Pula sjever i o poslovno-stambenoj zgradi koja će se uskoro naći na javnoj dražbi

Istra
 

Muzej Grada Pazina: Radionica za male slastičare i slastičarke prema starim receptima Lidvine Depiera iz Tinjana

Lidvina Depiera bila je upraviteljica poštanskog ureda u Tinjanu, koji je otvoren 1876. godine, a osim toga danas je značajna po svojoj ostavštini – dvije rukom pisane knjige recepata (kuharice) sa receptima koje je vrijedno zapisivala od rodbine i prijateljica. Osim što one danas predstavljaju uvid u kuhinju kraja 19. i početka 20. stoljeća Tinjana i središnje Istre, udruga "Zavičajna zbirka Enriko Depiera" ih koristi kako bi znanja i recepte prenijela na nove generacije i time ih spasila od zaborava

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.