Kultura

U subotu, 4. svibnja

SKEJTANJE I ŽIVA SVIRKA: Grunge i punk rock sastavi FM-13 i Hell Padrino na skate sessionu u Fažani

Radi se o događaju koji počinje u 15 sati uz skate session kada će se za dobru atmosferu pobrinuti poznati DJ KOOL S, dok će svirka uživo krenuti u 19 sati


 
1 min
Istra24

Radi se o događaju koji počinje u 15 sati uz skate session kada će se za dobru atmosferu pobrinuti poznati DJ KOOL S, dok će svirka uživo krenuti u 19 sati

Fažanski Skateboard klub August Šenoa u suradnji s pulskim Monteparadisom ovu subotu, 4. svibnja 2024., organizira Skate session / best trick kontest uz živu svirku.

foto: Manuel Angelini

Prema uzoru na prvomajske skate-konteste koje je SK August Šenoa redovito organizirao dok je u Fažani postojao skatepark, fažanski skejteri odlučili su na svojevrstan način nastaviti prekinutu tradiciju no ovoga puta na prostoru DIY skateparka nadomak bivše političke škole – Kasarne u Fažani.

Radi se o događaju koji počinje u 15 sati uz skate session kada će se za dobru atmosferu pobrinuti poznati DJ KOOL S, dok će svirka uživo krenuti u 19 sati.

FM -13

Nastupat će pulski sastav FM-13 koji donosi grunge, alter-rock te pazinski Hell Padrino sa svojim roots sludge, punk rockom.

Koincidencija je da se događaj datumski poklapa s datumom smrti Josipa Broza Tita što su organizatori odlučili obilježiti od vizuala do nagrade kontesta koja će biti bista bivšeg predsjednika.

Prethodne prijave za kontest nisu potrebne. 


Nastavite čitati

Istra
 

POREČ: Najesen kreće gradnja kanalizacijske mreže u Dračevcu

Izgradnja mreže naselja Dračevac omogućit će priključenje za oko 170 građevina * Sustav naselja Dračevac gravitacijskim kolektorom priključit će se na kanalizacijski sustav naselja Jasenovica, a otpadne vode odvodit će se na novoizgrađeni uređaj za pročišćavanje otpadnih voda Poreč jug. Kanalizacijska mreža naselja Dračevac osim vlastitih sanitarnih otpadnih voda prihvaćat će i sanitarno-otpadne vode naselja Montižana.

Istra
 

U subotu Fešta od raki u Premanturi

Manifestacija započinje u 14 sati kuhanjem brudeta i okupljanjem posjetitelja, te glazbenim programom uz veselu izvedbu „Jakov Live“, a mještani će pripremati tradicionalne specijalitete kao što su brudet od raki i sipa te palenta * Nastupit će i klapa Cambi

Istra
 

POMOĆ DVOGODIŠNJEM DJEČAKU S POREŠTINE Akcija upisa u Hrvatski registar dobrovoljnih darivatelja koštane srži i matičnih stanica

Inicijativa za organizaciju zajedničke akcije Zaklade Ana Rukavina i Valamara pokrenuta je na prijedlog Valamarove djelatnice Sanje Krizmanić čija je kćer Lana nažalost izgubila bitku s teškom bolešću. Sanjina želja je potaknuti što veći broj kolega i sugrađana da se odazovu akciji koja će možda nekom drugom djetetu ili odrasloj osobi pružiti šansu za ozdravljenje i novi život

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.