Politika i društvo

PREDSJEDNIK DRŽAVE

Milanović Islamskoj zajednici u Hrvatskoj čestitao Kurban-bajram

"Svim hrvatskim građankama i građanima islamske vjeroispovijesti čestitam Kurban-bajram. Ovaj blagdan žrtve, milosti i dobročinstva posvećen je vrijednostima koje su u osnovi ljudskog društva i koje svi dijelimo", stoji u čestitci predsjednika Milanovića


 
1 min
HINA ⒸFOTO: Manuel Angelini
Foto Islamska zajedmn

"Svim hrvatskim građankama i građanima islamske vjeroispovijesti čestitam Kurban-bajram. Ovaj blagdan žrtve, milosti i dobročinstva posvećen je vrijednostima koje su u osnovi ljudskog društva i koje svi dijelimo", stoji u čestitci predsjednika Milanovića

Predsjednik Republike Zoran Milanović uputio je danas, u povodu proslave Kurban-bajrama, čestitku hrvatskim građankama i građanima islamske vjeroispovijesti.

"Svim hrvatskim građankama i građanima islamske vjeroispovijesti čestitam Kurban-bajram. Ovaj blagdan žrtve, milosti i dobročinstva posvećen je vrijednostima koje su u osnovi ljudskog društva i koje svi dijelimo", stoji u čestitci predsjednika Milanovića.

Islamska zajednica u Hrvatskoj svojim djelovanjem i prisutnošću cijelo hrvatsko društvo čini raznolikijim i otvorenijim, što je osobito važan doprinos svakom društvu, ističe Milanović.

"Uvjeren kako će ostati i nadalje primjer uzajamnog poštovanja i suradnje, pripadnicima Islamske zajednice u Hrvatskoj želim miran i radostan blagdan Kurban-bajram. Bajram Mubarek Olsun“, poručio je predsjednik.


Nastavite čitati

HND: Tražimo oštru reakciju države na pokušaj ubojstva novinarke Melite Vrsaljko

Na vrata kuće kolegice Vrsaljko u Nadinu kod Benkovca banula je Iva Perić, kći Ivana Vrsaljka, čovjeka koji je našu kolegicu fizički napao dan ranije, te ju počela vući za kosu i gušiti ne bi li ju natjerala da obriše snimke na kojima se vidi kako njezin otac fizički nasrće na novinarku jer je sa snimateljem prolazila pokraj njegova terena na kojem se počeo gomilati otpad * HND smatra kako ovaj slučaj drastično upozorava na uvjete u kojima rade novinari i novinarke te svi medijski radnici, koji su svakodnevno izloženi brojnim verbalnim, pa i fizičkim napadima, posebno u malim sredinama gdje do izražaja dolazi sprega institucija i lokalnih moćnika

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.