Politika i društvo

u bolnici na liječenju 77 pacijenata

Ne popušta pandemija: U Istri 253 novozaraženih i dvije preminule osobe


 
1 min
Zoran Angeleski
Foto Manuel Angelini

U Istri su u posljednja 24 sata potvrđene 253 novozaražene osobe, a nažalost, u Općoj bolnici Pula preminule su dvije COVID-19 pozitivne osobe (1941. i 1959. godište), s pridruženim kroničnim bolestima.

U pulskoj bolnici na liječenju se nalazi ukupno 77 pacijenata, od kojih je na Odjelu za infektologiju 67 osoba, a u respiracijskom centru 10 osoba.

Tijekom protekla 24 sata u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Istarske županije ispitano je 627 uzoraka briseva na COVID-19.

Izliječeno je 188 osoba.

 

               

            


Nastavite čitati

Istra
 

JESU LI CRNI BALONI DOVOLJNI? Je li dovoljno jednom godišnje čuti crne statistike o broju premlaćenih i ubijenih žena i iz prvog reda pratiti naslikavanje političara?

Sutra čitajte o planovima za nogometno igralište Valkane oko čega su se ne tako davno lomila politička koplja i rušili stranački savezi. Iako gradnja debelo kasni, i dalje nema informacija kako će u konačnici izgledati zgotovljeno igralište i što to podrazumijeva termin -  "obuhvat radova" - ali i kada će, tko će, koliko će, i hoće li se rušiti stabla?

Istra
 

U Labin stigle prve kante za biootpad

Nešto manje od 100 kućanstava ulica Marcilnica, Viktora Cara Emina i Istarskih narodnjaka tako će moći odvajati kuhinjski otpad, vrtni/zeleni otpad, ostatke termički obrađene hrane i manje količine ostalog biootpada

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.