Politika i društvo

GUBI LI IVANA MOHOROVIĆ POVJERENJE SVOJE LISTE?

Nezavisna lista Filipa Zoričića u ponedjeljak glasa o (ne)povjerenju Ivani Mohorović

Udruga #PulaGrad gradonačelnika Pule, Filipa Zoričiča, sastaje se u ponedjeljak navečer u Štinjanu. Raspravljat će se, kako doznajemo, i o izglasavanju (ne)povjerenja pulskoj gradskoj vijećnici sa Zoričićeve liste, Ivani Mohorović. "Kad bude, ako bude i ako se u ponedjeljak otvori ta tema, ja ću odmah s tim izaći u javnost. Koje će se teme na sastanku otvoriti, sad ne mogu znati", kazao nam je danas Filip Zoričić


 
1 min
Chiara Bilić Martina Pereša ⒸFOTO: Manuel Angelini
Ivana Mohorović

Udruga #PulaGrad gradonačelnika Pule, Filipa Zoričiča, sastaje se u ponedjeljak navečer u Štinjanu. Raspravljat će se, kako doznajemo, i o izglasavanju (ne)povjerenja pulskoj gradskoj vijećnici sa Zoričićeve liste, Ivani Mohorović. "Kad bude, ako bude i ako se u ponedjeljak otvori ta tema, ja ću odmah s tim izaći u javnost. Koje će se teme na sastanku otvoriti, sad ne mogu znati", kazao nam je danas Filip Zoričić

U ponedjeljak Udruga #PulaGrad gradonačelnika Pule, Filipa Zoričića, i članova njegove Nezavisne liste raspravlja o izglasavanju (ne)povjerenja vijećnici Ivani Mohorović, a nakon što se ispostavilo da se na sjednici gradskog Odbora za prostorno uređenje čija je predsjednica, nije izuzela od glasanja o 4. izmjenama i dopunama UPU-a Max Stoja.

Podsjetimo, tvrtka Metro Cubo, u vlasništvu njezinog supruga, angažirana je na projektu gradnje vile s bazenima na području planiranih promjena koje se vežu uz projekt Max Stoja, zbog čega se Mohorović vrlo brzo našla u žiži javnosti zbog potencijalnog sukoba interesa.

I Zoričić i Mohorović su prvotno tvrdili da se u potpunosti izuzela od bilo kojeg oblika glasanja i lobiranja, kako na Odboru, tako i u Gradskom vijeću, no kasnije se ispostavilo da to nije bio slučaj nakon što je objavljen dio zapisnika s kojeg se jasno vidi da je i Mohorović glasala o toj točki.

Susret je sazvan za 19 sati u Štinjanu. Teme sastanka su: komunikacija, termini susreta, gradske teme, budućnost udruge što se odnosi i na točku na kojoj će se razgovarati o Mohorović, i razno.

"Kad bude, ako bude i ako se u ponedjeljak otvori ta tema, ja ću odmah s tim izaći u javnost. Koje će se teme na sastanku otvoriti, sad ne mogu znati", izjavio nam je danas Filip Zoričić.

Kako doznajemo iz izvora Nezavisne liste Filipa Zoričića, mnogo članova smatra da bi Ivana Mohorović trebala odgovarati za situaciju oko Max Stoje. No, nekolicina njih ipak ne dijeli to mišljenje.


Nastavite čitati

Pula
 

KOMEMORACIJA ZA ŽRTVE VERGAROLE Ove godine prisutan i gradonačelnik Pule. To se nije dogodilo od 1996. godine

"Na današnji dan dopustite mi izraziti pijetet prema žrtvama i sjećanje na prošlost i povijest ali više od svega pogled u budućnost koja se iskazuje svime onime što naš grad stoljećima a posebno u zadnjim desetljećima ima. To je spremnost na razgovor, suradnju, uvažavanje i suživot. Grad koji to nema i koji ne gleda u budućnost ne može se sijećati niti svoje povijesti i prošlosti. I ovo je upravo jedan od tih trenutaka", rekao je gradonačelnik Pule Filip Zoričić.

Pula
 

OTKAZUJU SE OPERACIJE U PULSKOJ BOLNICI Zbog kvara na klimatizaciji kirurzi operiraju na plus 30! Izvode se samo žurni i hitni operativni zahvati

Zbog novonastalog kvara na klimatizacijskom sustavu, a koji je nastao kao posljedica grmljavinskog nevremena od utorka 16. kolovoza, uvjeti u operacijskim salama su bili neprimjereni, stoga je reduciran operacijski program na žurne i hitne operacije. Do današnjeg je dana odgođeno 10 operacijskih zahvata. * Sanaciji novog kvara pristupilo se odmah, ovlašteni serviser pokušavaju u što kraćem roku otkloniti novonastali kvar, trenutno su u OB Pula i po njihovim procjenama ovaj novonastali kvar trebao bi biti popravljen tijekom današnjeg, eventualno sutrašnjeg dana, odgovaraju iz pulske bolnice

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.