Politika i društvo

Osamdeset učenika u samoizolaciji

Škola Vidikovac prešla na online nastavu: zaraženo sedam nastavnika i dvadeset učenika

Kako stoji na službenim stranicama škole, prijedlog za prelazak na izvođenje nastave prema modelu C, potvrdio je Stožer civilne zaštite Istarske županije, a odnosi se na učenike od 5. do 8. razreda


 
1 min
Matea Čelebija
Osnovna škola Vidikovac

Kako stoji na službenim stranicama škole, prijedlog za prelazak na izvođenje nastave prema modelu C, potvrdio je Stožer civilne zaštite Istarske županije, a odnosi se na učenike od 5. do 8. razreda

Osnovna škola Vidikovac je u utorak prešla na online nastavu zbog velikog broja zaraženih djelatnika i učenika. Naime, kako nam je rekao ravnatelj Predrag Dukić, zaraženo je sedam nastavnika i dvadesetak učenika, dok ih je osamdeset u samoizolaciji.

- S obzirom da je velik broj zaposlenika zaražen, nismo bili u mogućnosti pronaći zamjene za njih, tako da je prelazak na online nastavu bilo jedino rješenje, rekao nam je Dukić.

Kako stoji na službenim stranicama škole, prijedlog za prelazak na izvođenje nastave prema modelu C, potvrdio je Stožer civilne zaštite Istarske županije, a odnosi se na učenike od 5. do 8. razreda.

Predviđeno je da se nastava u online obliku provodi od 18. do 21. siječnja 2022. godine.


FOTO: Facebook

Nastavite čitati

Pula
 

VOZILA PUNA IZMETA, A ULICA SMRDI Nastavlja se dugogodišnji problem stanara Kolodvorske ulice u Puli

Zvučni rastjerivači bilo koje vrste su funkcionalni prvih nekoliko dana, a nakon toga, to se može tretirati kao bačeni novac. Razlog je taj, da se ptice jako brzo naviknu na zvuk, te shvate da se radi o varci koja im ne predstavlja opasnost, i shodno tome nastavljaju boraviti na toj lokaciji, poručuje dr. sc. Jelena Kralj, upraviteljica Zavoda za ornitologiju, Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.