Život

čeka ga još put kući

Nakon 26 dana bicikliranja Umažanin Bono Dugonjić stigao na Island

Stigoh na Island. Ja sam sretan čovjek, sav sam ispunjen pozitivom energijom i ljubavlju. Put do Islanda bio dug i naporan, isplatilo se


 
1 min
Borka Petrović

Stigoh na Island. Ja sam sretan čovjek, sav sam ispunjen pozitivom energijom i ljubavlju. Put do Islanda bio dug i naporan, isplatilo se

Umažanin Bono Dugonjić stigao je do cilja svog puta biciklom - Islanda.

Kako smo već pisali, na put je iz Umaga krenu prije 26 dana, a cilj mu je bio, kako nam je kazao, zagrlili Europu biciklom.

- Stigoh na Island. Ja sam sretan čovjek, sav sam ispunjen pozitivom energijom i ljubavlju. Put do Islanda bio dug i naporan, isplatilo se. Ovdje trenutno živi i radi moj sin Ivan, koji je presretan što je njegov tata došao sa biciklom do Islanda. Kod njega sam se smjestio. Ovdje ću se zadržati nekoliko dana. Snimat ću malo njihove fjordove i ljepotu i voziti se Islandom, a potom kroz srce Europe nazad doma. Putujmo!, poručio je Bono.

17. dan - London

Inače, od Umaga do Rejkjavika, Bono je vozio ili će vozit kroz neke od glavnih europskih gradova - Berna, Parisa, Londona, Dublina, Amsterdama, Brisela, Luksemburga, prešao Alpe i rijeke, a tijekom vožnje je, od napora, smršavio desetak kilograma.

Želimo mu sretan put do kuće, do Umaga.


FOTO: Privatna arhiva

Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.