Život

NA IGRALIŠTU OŠ CENTAR

PULA: KLIZALIŠTE SE UBRZANO MONTIRA Otvorenje u četvrtak, cijena ulaznice 2 eura

Cijena ulaznice iznosit će 2 eura, a isto toliko će trebati izdvojiti i za najam klizaljki. Za škole i vrtiće uz prethodnu najavu, cijena ulaznice iznosit će 1 euro, a najam klizaljki 0,5 eura


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini

Cijena ulaznice iznosit će 2 eura, a isto toliko će trebati izdvojiti i za najam klizaljki. Za škole i vrtiće uz prethodnu najavu, cijena ulaznice iznosit će 1 euro, a najam klizaljki 0,5 eura

Za četiri dana, u četvrtak u 18 sati, otvara se klizalište na školskom igralištu Osnovne škole Centar, a na  dan otvorenja posjetitelji će moći besplatno klizati do 22 sata. 

Klizalište se postupno montira, već su postavljene lampice duž ograde na samom igralištu, a montirane su i dvije adventske kućice.

Klizalište će biti otvoreno mjesec dana, sve do 7. siječnja.

Cijena ulaznice iznosit će 2 eura, a isto toliko će trebati izdvojiti i za najam klizaljki, dok cijena pomagala iznosi 3 eura.

Za škole i vrtiće uz prethodnu najavu, cijena ulaznice iznosit će 1 euro, a najam klizaljki 0,5 eura.


Nastavite čitati

Pula
 

PULA Domaće jedriličarke Una Krivić, Nika Fornažar i Iva Rokvić najbolje u klasama

U najbrojnijoj klasi Optimist (144 takmičara), pobijedio je Cristian Casetllan iz Triestina sport del Mare. U klasi ILCA 4 nastupila su 22 jedriličara i jedriličarke, najbolji je bio Jeremias Patikryl iz Češke, a među djevojkama je najbolja bila Nika Fornažar iz porečkog Horizonta. U klasi ILCA 6 u kojoj je nastupilo je 12 takmičara, najbolje se snašla Iva Rokvić iz JK Uljanik, na drugom mjestu je završio Luka Pahljina (Uljanik), dok je 3. bila Manola Miletić iz Kvarnera

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.