Komunal

VATROGASCI OPET NA TERENU

Danas gorjelo u Vodnjanu

Zbog povećanog indeksa opasnosti od požara do daljnjega se ne izdaju odobrenja za loženje vatre na otvorenom,


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini

Zbog povećanog indeksa opasnosti od požara do daljnjega se ne izdaju odobrenja za loženje vatre na otvorenom,

Zbog povećanog indeksa opasnosti od požara do daljnjega se ne izdaju odobrenja za loženje vatre na otvorenom, objavila je Javna vatrogasna postrojba Pula.

No to ne znači da će se svi pridržavati novih pravila. Svjedoči tome i današnja intervencija u Vodnjanu, gdje su vatrogasci morali intervenirati kako bi prekinuli vrlo opasnu akciju spaljivanja korova na otvorenom.


Nastavite čitati

Istra
 

Optički kabeli u Medulinu niknuli ko gljive - po plastičnim stupovima

Što se tiče pitanja je li moguće ukopavati kabele koji su razvučeni po zraku i bi li to značajno poskupjelo investiciju, odgovaramo kako je ukopavanje postojećih instalacija financijski neefikasno, ne samo za operatora, već bi to uzrokovalo i znatne troškove za korisnike, s obzirom da bi morali prilagoditi svoje postojeće telefonske instalacije drugom načinu izvedbe", kažu iz HT-a

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.