Komunal

Parking će se naplaćivati do kasno navečer

PULA:1. lipnja kreće ljetni period naplate parkiranja

Građani s prebivalištem na području Istarske županije i u ljetnom periodu imaju pravo na kupnju povlaštene mjesečne parkirališne karte na parkiralištima Riva, Emova, Marsovo polje 1, Marsovo polje 2, čija je cijena 26,50 eura mjesečno


 
1 min
Istra24
foto: Grad Pula - Pola

Građani s prebivalištem na području Istarske županije i u ljetnom periodu imaju pravo na kupnju povlaštene mjesečne parkirališne karte na parkiralištima Riva, Emova, Marsovo polje 1, Marsovo polje 2, čija je cijena 26,50 eura mjesečno

Ljetni period naplate parkiranja počinje teći  1. lipnja te će trajati do 30. rujna 2023. godine.

U ljetnom periodu parkiranje se naplaćuje svih dana u tjednu od 07,00 do 22,00 sata u lipnju i rujnu, te od 07,00 do 24,00 sata u srpnju i kolovozu, osim na parkiralištu Karolina gdje je vrijeme naplate u ljetnom periodu 0,00 do 24,00 sata.

Kategorija korisnika - iznajmljivači, kako u zimskom tako i u ljetnom periodu, ima mogućnost kupnje povlaštenih parkirališnih karata za svoje goste na parkiralištima Mandrač, Riva, Marsovo polje 1, Marsovo polje 2 i Emova.

Poslovni subjekti koji imaju sjedište ili koriste poslovni prostor unutar V. zone - plava, u ljetnom periodu također mogu kupiti povlaštenu kartu osim za V. zonu – plava i po vlastitom izboru za I. zonu - crvena ili II. zonu – žuta.

Ukoliko imaju prebivalište ili stalni boravak na području čitavoga grada Pule osobe s invaliditetom imaju pravo na povlaštenu kartu kako u zimskom tako i u ljetnom periodu.

Za građane u ljetnom periodu povoljna cijena parkiranja u iznosu 0,50 eura osigurana je na parkiralištima u Emovoj te na Marsovom polju 2.

Građani s prebivalištem na području Istarske županije i u ljetnom periodu imaju pravo na kupnju povlaštene mjesečne parkirališne karte na parkiralištima Riva, Emova, Marsovo polje 1, Marsovo polje 2, čija je cijena 26,50 eura mjesečno.


Nastavite čitati

Pula
 

NI DVIJE GODINE OD NAJAVE Mobilni timovi za psihološku pomoć pulskim osnovnim školama nisu zaživjeli

U posljednjih nekoliko mjeseci evidentna je eskalacija vršnjačkog nasilja u najvećem istarskom gradu, a mobilni timovi ponovno su bili temom sastanka koji se sredinom svibnja održao u Gradu Puli. Iako škole otad bilježe i nove slučajeve vršnjačkog nasilja, čini se da je realizacija mobilnih timova još uvijek u fazi analiziranja, pa je izvjesno za očekivati kako do završetka ove školske godine neće ni zaživjeti

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.