Komunal

Gradi se infrastruktura energetskog sustava

PULA: Privremena regulacija prometa na Velom Vrhu i Labinskoj ulici

Radovi na dijelu Partizanskog puta, Labinske i Ulice Borik izvodit će se po fazamai trajat će do do 14. srpnja


 
1 min
Ilustracija: pixabay

Radovi na dijelu Partizanskog puta, Labinske i Ulice Borik izvodit će se po fazamai trajat će do do 14. srpnja

Za potrebe izvođenja građevinskih radova unutar građevine nerazvrstane ceste uvodi se privremena regulacija prometa na dijelu Partizanskog puta, Ulice Borik i Labinske ulice po fazama, radi izvođenja radova građenja građevine infrastrukturne namjene energetskog sustava (distribucija električne energije), dužine 1030 metara.

Privremena regulacija prometa po fazama bit će na snazi do 14. srpnja..

Pozivaju se svi sudionici u prometu za strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa


Nastavite čitati

Pula
 

ENCO CRNOBORI: Lista se za sada ne slaže, HSU još nije odlučio s kojom bi političkom opcijom mogao surađivati

"U Hrvatskoj je umirovljenika 1,25 milijuna, a smo u Puli s okolicom između 15 i 17 tisuća. Veliki je to i birački potencijal, ali i intelektualni kojeg treba iskoristiti", istaknuo je predsjednik Županijske HSU-a * Stranka će na puslkoj tržnici obilježiti Dan starijih osoba, a tijekom programa dijelit će se leci o stranci i stotinjak sadnica lavande, za glazbeni ugođaj pobrinut će se Sergio Valić i Duo Magnolija, dok će članovi Gradske organizacije Crvenog križa Pula mjeriti građanima tlak i šećer u krvi

Pula
 

POČINJE VRUĆA POLITIČKA JESEN U srijedu prva sjednica pulskog Gradskog vijeća nakon ljetne stanke

Na sjednici će doći do formaliziranja onog o čemu smo prvi izvijestili, a to je da će redove Možemo! napustiti Miha Paus, kojeg će zamijeniti kolega Davor Vuković. Paus je imao tu sreću ili nesreću da samo njega od četvoro vijećnika/vijećnica kluba Možemo! zahvati "određena rotacija", a na dnevnom redu je i polugodišnje izvršenje proračuna kao i izvještaj o radu gradonačelnika

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.