Komunal

Gradi se infrastruktura energetskog sustava

PULA: Privremena regulacija prometa na Velom Vrhu i Labinskoj ulici

Radovi na dijelu Partizanskog puta, Labinske i Ulice Borik izvodit će se po fazamai trajat će do do 14. srpnja


 
1 min
Ilustracija: pixabay

Radovi na dijelu Partizanskog puta, Labinske i Ulice Borik izvodit će se po fazamai trajat će do do 14. srpnja

Za potrebe izvođenja građevinskih radova unutar građevine nerazvrstane ceste uvodi se privremena regulacija prometa na dijelu Partizanskog puta, Ulice Borik i Labinske ulice po fazama, radi izvođenja radova građenja građevine infrastrukturne namjene energetskog sustava (distribucija električne energije), dužine 1030 metara.

Privremena regulacija prometa po fazama bit će na snazi do 14. srpnja..

Pozivaju se svi sudionici u prometu za strpljenje i poštivanje privremene regulacije prometa


Nastavite čitati

Pula
 

VOZILA PUNA IZMETA, A ULICA SMRDI Nastavlja se dugogodišnji problem stanara Kolodvorske ulice u Puli

Zvučni rastjerivači bilo koje vrste su funkcionalni prvih nekoliko dana, a nakon toga, to se može tretirati kao bačeni novac. Razlog je taj, da se ptice jako brzo naviknu na zvuk, te shvate da se radi o varci koja im ne predstavlja opasnost, i shodno tome nastavljaju boraviti na toj lokaciji, poručuje dr. sc. Jelena Kralj, upraviteljica Zavoda za ornitologiju, Hrvatske akademije znanosti i umjetnosti

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.