Komunal

Možete se uključiti do 7. lipnja

VODNJAN: U tijeku je savjetovanje o prijedlogu Cjenika javne usluge sakupljanja komunalnog otpada

S ciljem osiguranja informiranosti korisnika usluga više informacija moguće je dobiti sutra od 17:00 do 18:30 sati u vjenčanoj sali Grada Vodnjana-Dignan


 
1 min
Istra24

S ciljem osiguranja informiranosti korisnika usluga više informacija moguće je dobiti sutra od 17:00 do 18:30 sati u vjenčanoj sali Grada Vodnjana-Dignan

Trgovačko društvo CONTRADA d.o.o. dana 08. svibnja je pokrenulo postupak javnog savjetovanja sa zainteresiranom javnošću o prijedlogu Cjenika javne usluge sakupljanja komunalnog otpada na području Grada Vodnjan-Dignano.

Svi zainteresirani mogu najkasnije do 07. lipnja 2023. godine do 15:00 sati putem obrasca dostaviti svoje prijedloge i mišljenja na prijedlog Cjenika na e-mail adresu: contrada@contrada.hr.

S ciljem osiguranja informiranosti korisnika usluga više informacija moguće je dobiti sutra (23. svibnja) u periodu od 17:00 do 18:30 sati u vjenčanoj sali Grada Vodnjana-Dignano.

Obrazac i Prijedlog Cjenika dostupni su ovdje.


foto: Istra24

Nastavite čitati

Istra
 

(NE)PRAVDA PO SUDU U POREČU Umirovljeniku oduzeta nekretnina iako je dug bio preplaćen

Prema pisanju Nacionala, porečka sutkinja Vlatka Markuš, već ranije prijavljivana zbog sumnje na korupciju i organizirani kriminal, donijela je rješenje o ovrsi bez ikakve provjere ne bi li skupocjena nekretnina za tek djelić stvarne vrijednosti završila u rukama Aktiva Kapitala, koji je u vlasništvu Ronalda Šurana, poznatog ulagača u nekretnine koje se prodaju na sudu

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.