Krasna Zemlja

drugo izdanje

'Vina Poreča'- vinari promoviraju svoja najbolja vina na novoj lokaciji u Parku Olge Ban

Cilj je prezentirati našu proizvodnju i visoku kvalitetu porečkih vina našim sugrađanima i turistima, ističu iz udruge Agro Poreč


 
1 min
Istra24

Cilj je prezentirati našu proizvodnju i visoku kvalitetu porečkih vina našim sugrađanima i turistima, ističu iz udruge Agro Poreč

U utorak i srijedu, 25. i 26. lipnja 2024. održat će se drugo izdanje manifestacije Vina Poreča. Manifestaciju organizira udruga Agro Poreč u suradnji s vinarima porečkog područja i uz potporu Grada Poreča-Parenzo, a na ovoj promociji moći će se kušati najbolja vina porečkih vinara, okrunjena medaljama na domaćim i stranim ocjenjivanjima.

Nakon lanjskog uspješnog prvog izdanja, manifestacija ove godine seli na novu lokaciju, u Park Olge Ban, gdje će uz najbolja vina posjetitelji moći uživati i u pogledu na uvalu Peškera i zalazak sunca.

- Cilj je prezentirati našu proizvodnju i visoku kvalitetu porečkih vina našim sugrađanima i turistima, ističu iz udruge Agro Poreč. Manifestacija je prodajnog karaktera, pa će se vina posluživati u prigodnim čašama s logom „Vina Poreča“. Cijena je 3 eura za čašu i 2 eura žeton za vino.

Na prigodnim štandovima svoja će vina prezentirati šest vinarija s područja Poreča - Brčić, Damjanić, DeValentinis, Kadum, Ritoša i Terzolo. Manifestacija oba dana traje od 18 do 23 sata.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.