Kultura

Snimljeni u Pioniru u Rojcu i Aresenovoj sobi

"La Felicita" i "Sauerkraut": Pulski bend SOUR objavio dva nova singla

„La felicita" vrlo je zanimljiva, duboka i subjektivna vizija današnjeg trenutka u gradu, u kojoj kao autor teksta i vokalni solista gostuje Damir Bačac Beli


 
1 min
Istra24

„La felicita" vrlo je zanimljiva, duboka i subjektivna vizija današnjeg trenutka u gradu, u kojoj kao autor teksta i vokalni solista gostuje Damir Bačac Beli

Pulski SOUR jedan je od onih „sporovozećih" sastava iskusnijih instrumentalista koji se svako toliko oglasi nekom novom vokalnom suradnjom.

Nakon Livija Morosina, Vedrana Župarića, Blackhilla i Francija Blaškovića nedavno je objavljena „La felicita" u kojoj kao autor teksta i vokalni solista gostuje Damir Bačac Beli (ex Anti Otpad, ex The Spoons).

Jedna vrlo zanimljiva, duboka i subjektivna vizija današnjeg trenutka u gradu koja, možda, i nije svima razumljiva na prvu, ali svakako zaslužuje pozornost. Pjesma je snimana u Radnoj sobi Pionir u Rojcu uz snimateljsko producentsku pomoć Branka Crnogorčića i Edija Cukerića, a osim Belija, gostuju i Afrim Shehu na tenor saksofonu te Edna Strenja, Milena Ramović, Rita Jurcan i Pia Cukerić kao prateći vokali. Mastering je radio Pavle Miholjević, a omot je djelo Marka Vojnića Gina.

Obzirom da je stanka bila poduža momci su odlučili objaviti i jedan veseliji instrumental znakovitog naziva „Sauerkraut". „Sauerkraut" je snimljen kod Arsena u sobi, gostiju nema, a mix i mastering djelo je Bruna Legovića dok je omot ponovo stvorio Marko Vojnić Gin.

Obje pjesme, kao i sve prijašnje, dostupne su za besplatni downolad na bandcamp stranici banda.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.