Kultura

PORUKA PARNOG VALJKA

Parni valjak o odlasku Akija: Znali smo koliko je voljen, no neizmjerno smo dirnuti reakcijama koje dolaze iz svih krajeva svijeta

Nakon što ih je napustio prijatelj i kolega, Aki Rahimovski, bend Parni valjak službeno se oglasio priopćenjem za medije


 
1 min
Istra24
Aki Rahimovski, Foto: Saša Huzjak

Nakon što ih je napustio prijatelj i kolega, Aki Rahimovski, bend Parni valjak službeno se oglasio priopćenjem za medije

- Napustio nas je naš dobri duh, prijatelj i suborac Aki. Čovjek koji je živio za pjesmu, binu i svoju publiku. Još smo u šoku i nevjerici i dubokoj žalosti te trenutno nismo u stanju davati osobne izjave za medije.

Veselili smo se predstojećoj turneji i novom singlu. Ovo je preveliki gubitak dragog nam prijatelja te vas u ime njegove obitelji i benda molimo za razumijevanje.

Ovim putem želimo zahvaliti publici, prijateljima i kolegama na porukama podrške i izrazima suosjećanja. Znali smo koliko je voljen, no neizmjerno smo dirnuti silnom ljubavi i reakcijama koje dolaze iz svih krajeva svijeta. I na kraju, dozvolite nam da kažemo: Ljubavi dobijaš koliko i daješ, a Aki je davao i davao, stoji u zasad jedinom službenom priopćenju benda Parni valjak.

O svim budućim informacijama Parni valjak će javnost obavijestiti isključivo putem svojih službenih stranica te se ograđuju od svih vanjskih i neprovjerenih izjava.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.